Business Intelligence Ontwikkelaar

Business Intelligence Ontwikkelaar


Intern

29/10/2014


  • Omschrijving

    Vacature:   
    Ontwikkelaar Business Intelligence

    Locatie:  
    Utrecht

    Start:   
    17-11-2014

    Eind:   
    31-12-2015

    Uren:   
    36 per week

    Tarief:   
    € 60,00 per uur

    Wij zoeken:

    Een veelzijdige functie als ontwikkelaar van informatieproducten ten behoeve van wetenschappelijk (mensgebonden) onderzoek. Je maakt deel uit van een team ontwikkelaars, beheerders en datamanagers. Er wordt gewerkt volgens de scrum-ontwikkelmethode.

    Wij vragen:

    Een enthousiaste (medior) ontwikkelaar die werkt en denkt op HBO of academisch niveau. Je hebt al ervaring opgedaan met business intelligence in een grotere organisatie en hebt inzicht in bedrijfskundige processen. Je beschikt over de kennis en ervaring om een serieuze gesprekspartner te zijn voor zowel de BI-collega’s als de eindgebruikers in de organisatie.

    Afdelingsinformatie:

    De afdeling Onderzoek en Stuurinformatie valt onder de Directie Informatietechnologie (DIT) van deze zorginsteling. Het team draagt zorg voor ontwikkelen en beheren van informatieproducten en het ontsluiten van data die wordt gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek en bedrijfskundige vraagstukken. De toenemende informatiebehoefte van de organisatie stelt hoge eisen aan de kwaliteit van data, de wijze waarop data wordt ontsloten en (BI) architectuur. Samen met onze klanten en DIT collega’s werken we op projectmatige wijze aan integratie van architectuur, techniek en werkprocessen.

    Functieomschrijving:

    De zorginstelling heeft ten behoeve van wetenschappelijk onderzoek een (clinical) data warehouse ontwikkeld. Dit datawarehouse bevat data uit een groot aantal bronsystemen waaronder het electronisch patiëntendossier. Data is geïntegreerd en historisch vastgelegd in een data vault en wordt nagenoeg volledig geautomatiseerd uitgegeven aan onderzoekers.

    Als ontwikkelaar maak je deel uit van het scrum-team Research ICT. Je draagt bij aan de doorontwikkeling en het beheer van het clinical datawarehouse. Op basis van een geprioriteerde lijst van producten werk je samen met een aantal andere ontwikkelaars, beheerders, datamanagers en gebruikers samen aan de ontwikkeling en oplevering van informatieproducten.

    Sleutelwoorden: (Clinical) Datawarehousing, ETL, Data Vault, Data Management, MS SQL Server, SAS Enterprise BI, SAS Visual Analytics.

    Functie-eisen
    Je bent een enthousiaste (medior) ontwikkelaar. In jouw werk toon je graag initiatief. Ook communiceer je goed met directe collega’s en eindgebruikers waardoor je uitstekend in staat bent informatiewensen in kaart te brengen. Je durft verantwoordelijkheid te nemen voor je werkzaamheden en je bent klantgericht. Samenwerken gaat jou goed af. Je bent je ervan bewust dat je deel uitmaakt van een grote academische zorg- en onderwijsinstelling, tijdens het ontwikkelproces, neem je altijd het beheeraspect mee in je overwegingen.


    Interesse?

    Dan ontvangen wij graag de volgende gegevens van u:

    • Afgeronde opleiding HBO Informatica
    • Meest recente cv, in word formaat, waar de werkervaringen duidelijk gespecificeerd dienen te zijn [ voorbeeld: augustus 2004 – december 2008 ]
    • Ook de genoten opleidingen, dienen duidelijk gespecificeerd te worden!
    • Kennis van: (Clinical) Datawarehousing, ETL, Data Vault, Data Management, MS SQL Server, SAS Enterprise BI, SAS Visual Analytics, dit dient in het cv nader te worden omschreven.
    * korte motivatie, gericht op de aanvraag!

    Indien cv niet voldoet aan de eerder aangegeven eisen, kan deze niet in behandeling genomen worden!


  • Omschrijving Freelancer

  • Gebruikersnaam

    U dient in te loggen om gebruik te maken van Opdrachten.nl

  • Opdrachtrubriek

    ICT (applicaties en software)

  • Locatie Opdracht

    Utrecht

  • Provincie

    Utrecht

  • Gewenste Reacties

  • Verspreiden via social media

BERICHT VAN OPDRACHTGEVER

  • 2014-11-01 15:52:47

    Deze aanvraag is gesloten!