Allround medewerker burgerzaken


Intern

06/06/2017


 • Omschrijving

  Voor onze opdrachtgever, een non-profitorganisatie, zijn wij op zoek naar een Allround medewerker burgerzaken
                       Algemeen Standplaats:       Leeuwarden
  Startdatum:        26-06-2017
  Einddatum:        30-11-2017 (met optie tot verlenging)
  Uren per week:   36 Opdrachtomschrijving De gemeente streeft naar excellente dienstverlening en heeft vorm gegeven aan een Klantcontactcentrum (KCC). Bij het Klantcontactcentrum van de gemeente komen alle klantvragen (van burgers, instellingen en bedrijven) binnen en worden circa 80% van deze klantvragen direct afgehandeld. Het team Burgerzaken houdt zich bezig met alle zaken die van invloed zijn of verband houden met de Basisregistratie Personen (BRP). Dit kan zijn de aangifte van een geboorte, huwelijk, echtscheiding of overlijden, of het doorgeven van een verhuizing, aanvragen van een paspoort, ID-kaart of rijbewijs of de aanvraag van naturalisatie. Alle klantvragen hierover worden telefonisch, via de balie of via de mail beantwoord. Functie-omschrijving Als ervaren medewerker Aanvraag en Antwoord B beantwoord je vragen op het gebied van Burgerzaken waarvoor specifieke kennis op het gebied van burgerlijke stand, migratie en BRP-kwaliteit nodig is. Naast het beantwoorden van vragen houd je je bezig met het verstrekken van informatie, voorlichting en advies geven aan de klant aan de balie, telefoon en via email. Een oplossingsgerichte houding is noodzakelijk in deze functie. In verband met het leveren van een optimale dienstverlening wordt er in deze functie met roosters gewerkt. Functie-eisen Je hebt HBO werk- en denkniveau;
  Je hebt een afgeronde BABZ-opleiding (of een vergelijkbare opleiding);
  Je hebt een dienstverlenende instelling;
  Je hebt goede contactuele en communicatieve eigenschappen;
  Je hebt ervaring in het werken met verschillende computersystemen (key2burgerzaken, Word, Excel etc.);
  Je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal is goed. Wat zijn je competenties Besluitvaardig handelen, oplossingsgericht, omgevingsbewust handelen en vernieuwend handelen.

  Herken je jezelf in bovenstaand functieprofiel en voldoe je aan alle eisen? Stuur dan direct jouw CV met begeleidend schrijven waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze functie. ​Heb je vragen over deze opdracht of over de selectieprocedure? Neem dan contact op.

 • Omschrijving Freelancer

 • Gebruikersnaam

  U dient in te loggen om gebruik te maken van Opdrachten.nl

 • Opdrachtrubriek

  Overig

 • Locatie Opdracht

  Leeuwarden

 • Provincie

  Friesland

 • Bijlagen

 • Gewenste Reacties

  Anders

 • Verspreiden via social media