BI Specialist (SAP BODS)


Intern

05/10/2020


 • Omschrijving

  Functie: BI Specialist (SAP BODS) 
  Start: 9-11-2020, 32-36 uur per week
  Periode: 6 mnd+
  Omgeving: Amsterdam

  Omschrijving:
  Voor onze eindklant in Amsterdam zijn wij op zoek naar een BI Specialist (SAP BODS).

  Functie:
  Als Business Intelligence-specialist verzamel, orden en combineer jij data uit diverse bronnen. Binnen het team hebben we behoefte aan een collega met SAP Business Objects Data Services (BODS) ervaring. Je hebt daar enkele jaren intensief mee gewerkt en helpt het team om die kennis op en uit te bouwen. Je bent onderdeel van een scrumteam dat informatieproducten van kop tot staart realiseert.

  Werkzaamheden:
  Als BI-er maak je de vertaalslag van de processen naar een technische oplossing. Je ontwerpt en bouwt ETL met BODS volgens het Kimball model en je weet hoe je een job in BODS optimaal laat performen. Uiteraard ontwerp en ontsluit je data met de inachtneming van de regelgeving rondom privacy en security.
  Samen met je BI-collega s ontwerp en test je gegevensselecties, integreert en modelleert data en presenteert het resultaat in een helder, toegankelijk rapport of dashboard. De nadruk ligt in deze opdracht expliciet op de datakant van de informatieproducten. Behalve met collega BI ers werk je ook samen met functioneel beheerders, backoffice medewerkers, privacy officers, financials en beleidsadviseurs. Jouw informatieproduct combineert gegevens van honderdduizenden en honderden instellingen. Zo geef je als BI-specialist inzicht in complexe data en kunnen beleidsmakers de juiste beslissingen nemen.

  Je bent scherp en analytisch sterk, vraagt door tot je precies weet wat de klant wil en waar jij de antwoorden kunt vinden. Je richt je werk zo in dat je collega BI-ers zonder problemen je werk kunnen overnemen. Je bent goed geïnformeerd over vakinhoudelijke en organisatorische ontwikkelingen en je weet als geen ander dat samenwerken de sleutel tot succes is. Goede ideeën over de doorontwikkeling van het team en het functioneel beheer van de BI-omgeving zijn welkom.

  Eisen:
  - Minimaal afgeronde HBO opleiding
  - Je hebt in de afgelopen 4 jaar minimaal 2 jaar diepgaande ervaring opgedaan met het ETL tool SAP Business Objects Data Services*
  - Je hebt in de afgelopen 6 jaar minimaal 3 jaar ervaring opgedaan met een datewarehouse-omgeving die gebaseerd is op Oracle database technologie en SQL
  - Beschikbaar vanaf 1 oktober voor ten minste 4 dagen in de week.
  - 2 referenties (bedrijf, contactpersoon, telefoonnummer)

  Wensen:
  - Je hebt in de afgelopen 5 jaar minimaal 1 jaar werkervaring opgedaan met Kimball-modellering
  - Je hebt in de afgelopen 5 jaar minimaal 1 jaar werkervaring opgedaan met de Agile-werkwijze Scrum
  - Je hebt ervaring in het sociale domein

  Motivatie:
  - Een motivatie waaruit blijkt waarom deze opdracht door jou goed kan worden uitgevoerd. De motivatie zal worden besproken tijdens het interview, indien je hiervoor wordt uitgenodigd.

  *Waar, hoe en met welk resultaat moet duidelijk blijken uit het CV

  Extra informatie:
  Qualogy streeft ernaar om iedere kandidaat binnen 5 werkdagen een persoonlijke reactie te sturen.
  Indien de klant een security screening vereist zijn de (eenmalige) kosten hiervan voor eigen rekening.

 • Omschrijving Freelancer

 • Gebruikersnaam

  U dient in te loggen om gebruik te maken van Opdrachten.nl

 • Opdrachtrubriek

  ICT (applicaties en software)

 • Locatie Opdracht

  Amsterdam

 • Provincie

  Noord-Holland

 • Bijlagen

 • Gewenste Reacties

  Bedrag per uur

 • Verspreiden via social media