Directievoerder Civiel

Directievoerder Civiel


Intern

20/07/2021


 • Omschrijving

  Directievoerder Civiel

  Tarief: in overleg exclusief BTW inclusief reiskosten woon-werkverkeer
  Start: 01-09-2021
  Duur: 12 maanden met optie op verlenging van 2x 12 maanden
  Uren: 36 uur per week
  Locatie: Regio Den Haag
  Reageren voor: woensdag 28 juli 2021 om 09.00 uur.
  type organisatie: Gemeente


  Opdracht
  Als directievoerder ben je verantwoordelijk voor de integrale civieltechnische uitvoering van werken in de GWW, waarbij ook constructieve, cultuurtechnische- en openbare verlichting aspecten aan de orde kunnen zijn.
  In deze projecten lever je vakinhoudelijke expertise en organiseer je als rechterhand van de projectleider of projectmanager alle werkzaamheden in de uitvoeringsfase.
  Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van toezichthouders, je voert directie UAV over kleine en grote multidisciplinaire projecten, je adviseert over de haalbaarheid van projecten en levert vanuit de realisatie input voor de voorbereiding.
  Jij bent de voorzitter van bouwvergaderingen, je stemt de werkzaamheden af binnen het projectteam en informeert andere collega's, bestuurders, burgers, particuliere instellingen en aannemers.
  Daarnaast lever je voorafgaande aan de aanbesteding een bijdrage aan de toetsing van onze bestekken op inhoud en praktische uitvoerbaarheid.


  Vereisten / knock-outcriteria
  1. De aangeboden kandidaat heeft in de afgelopen 6 maanden geen 3 overeenkomsten met een totale duur van 36 maanden gehad bij de opdrachtgever. Met deze opdracht komt de kandidaat niet uit op 3 overeenkomsten met een totale duur van 36 maanden binnen een periode van 6 maanden. (Er is dus geen sprake van een 4e overeenkomst of een contractduur van meer dan 3 jaar).
  2. Een afgeronde MBO niveau 4 opleiding in de richting van civiele techniek
  3. Aantoonbare kennis en werkervaring van UAV en RAW systematiek (duidelijk weergegeven in het cv).

  Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
  4. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als Directievoerder Civiel binnen een gemeentelijke organisatie in de afgelopen 10 jaar (35 punten).
  5. Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring als Directievoerder Civiel op maaiveldinrichtingen en infrastructuur in de af gelopen 8 jaar(25 punten).
  6. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met de aansturing van partners op het gebied van de ondergrondse infrastructuur tijdens de uitvoering van projecten in de afgelopen 7 jaar (15 punten).
  7. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met toezicht op bouw -en woonrijpmaak projecten in de afgelopen 7 jaar (15 punten).
  8. Uurtarief inclusief reiskosten en exclusief btw (10 punten).
   

 • Omschrijving Freelancer

 • Gebruikersnaam

  U dient in te loggen om gebruik te maken van Opdrachten.nl

 • Opdrachtrubriek

  Bouw en Techniek

 • Locatie Opdracht

  regio Den Haag

 • Provincie

  Zuid-Holland

 • Bijlagen

 • Gewenste Reacties

  Anders

 • Verspreiden via social media

BERICHT VAN OPDRACHTGEVER

 • 2021-07-27 10:03:45

  geen reacties