Ervaren communicatieadviseur


Intern

20/04/2017


 • Omschrijving

  Voor onze opdrachtgever, een non-profitorganisatie, zijn wij op zoek naar een ervaren communicatieadviseur Algemeen
  Standplaats:        Roosendaal
  Startdatum:         08-05-2017
  Einddatum:         05-08-2017 (met optie tot verlenging)
  Uren per week:    24 Opdrachtomschrijving
   
  Je kan op goed niveau adviseren en realiseren bij alle vormen van communicatie zowel mondeling, schriftelijk als digitaal. Het team Communicatie adviseert en coacht de organisatie om de gebruikers centraal te zetten en communicatief te zijn. Het team ontwikkelt en realiseert communicatieproducten. De communicatieadviseur adviseert en ondersteunt met name de lijnorganisatie. Je bent in staat om strategische adviezen om te zetten naar tactisch en operationeel niveau en dit samen met collega's uit te werken. Je ontwikkelt en realiseert communicatieproducten. Huidige taken/ projecten: Burgerakkoord (uitvoering spoor 1 en communicatiestrategie spoor 2), Bewonersenquête (uitvoering deel 1 en opstellen strategie deel 2: presentatie resultaten), Citymarketing (communicatiestrategie), Evenementenbeleid (beleidscommunicatie factor C?), Toeristisch-recreatief actieplan (beleidscommunicatie), Roosendaal 750 jaar (uitvoering 8 uur p/w). ​De ideale kandidaat Je bent een zwaargewicht op het gebied van communicatieadvisering en weet goed in te schatten waar je meerwaarde zit.
  Je hebt een uitstekend gevoel van wat er in de externe omgeving gebeurt en bent gedreven om geluiden van buiten naar binnen te brengen. Dat doe je met flair, waardoor je anderen makkelijk mee krijgt.
  Jij bent een echte teamplayer!
  Je bent uitstekend op de hoogte van actuele ontwikkelingen en hebt inzicht in het brede palet van communicatiemogelijkheden.
  Je stelt kritische vragen, maar weet ook snel een praktische vertaling te maken naar de praktijk van alledag.
  Je wekt vertrouwen bij je gesprekspartners, of dat nou een bestuurder, ambtenaar, journalist of inwoner is. Als het een keer niet helemaal loopt zoals je had gedacht, dan leiden je humeur en je humor daar niet onder.
  Je hebt afgeronde relevante HBO opleiding,
  Minimaal 5 jaar werkervaring bij een gemeentelijke organisatie en aantoonbare politiek-bestuurlijke advieservaring.
  ​In verband met deelname aan de piketregeling bedraagt je maximale reisafstand 45 tot 60 minuten. Je bent bereid om eens in de drie weken op vrijdag te werken. ​Wat zijn de gevraagde competenties Resultaatgericht-Goede communicatieve vaardigheden-Politiek bestuurlijke sensitiviteit-Daadkrachtig-Proactief en initiatiefrijk Herken je jezelf in bovenstaand functieprofiel en voldoe je aan alle eisen? Stuur dan direct jouw CV met begeleidend schrijven waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze functie. ​Heb je vragen over deze opdracht of over de selectieprocedure? Neem dan contact op 

 • Omschrijving Freelancer

 • Gebruikersnaam

  U dient in te loggen om gebruik te maken van Opdrachten.nl

 • Opdrachtrubriek

  Marketing, Communicatie en Sales

 • Locatie Opdracht

  Roosendaal

 • Provincie

  Noord-Brabant

 • Bijlagen

 • Gewenste Reacties

  Bedrag per uur

 • Verspreiden via social media

BERICHT VAN OPDRACHTGEVER

 • 2017-05-04 11:59:37

  Iedereen bedankt voor het reageren. We hebben helaas geen passende kandidaat kunnen vinden.