Facebook advertentie uitbesteden

Facebook advertentie uitbesteden


Intern

20/11/2022


 • Omschrijving

  Ik ben onlangs gestart met het bedrijf SmartMedix. Kijk eventueel voor meer informatie op de website www.smartmedix.nl of www.artrosemagneettherapie.nl.

  Graag zou ik een advertentie(s) op facebook in Nederland en België willen plaatsen. Hiervoor ben ik op zoek naar iemand waaraan ik dat kan uitbesteden of me daarmee kan helpen. Hierbij kan en wil ik graag de afbeelding(en) en tekst voor aanleveren om zoveel mogelijk advertentiebudget over te houden.

  Doelgroep: senioren 50+ (zowel man als vrouw)
  Er zijn ook 'artrose-groepen/patiëntenverenigingen' op facebook. Zijn deze groepen of leden te targetten zodat zij in ieder geval de advertentie te zien krijgen op facebook? Of mensen die op één van de volgende zoekwoorden zoeken: artrose, reuma, gewrichtsklachten, artritis, hallux valgus, hallux rigidus, jicht, cipn, zenuwpijn, pijnverlichting, bewegenzonderpijn, gezondheid, magcell, PEMF, magneettherapie,artrosemagneettherapie

  Doelstellingen:
  1. Bezoek naar website www.artrosemagneettherapie.nl /.be of smartmedix.nl /.be
  2. likes bedrijfspagina op facebook ‘SmartMedix’
  3. evt. shop-knop link naar Bol.com?

  Gebied: Nederland en België (bij de advertentie in Belgie, indien mogelijk, bovengenoemdede url-linkjes laten eindigen op .be)

  Advertentiebudget: in eerste instantie wil ik met een totaalbudget van 100 tot 150 euro per maand beginnen (incl. arbeid) en afhankelijk van de resultaten verder optimaliseren en eventueel ook op google adverteren (SEA).
  Advertentieperiode: dit is natuurlijk ook afhankelijk van uw offerte voor het mede opzetten/plaatsen van de advertentie(s) op facebook (als bijlage heb ik een voorbeeldadvertentie bijgesloten); bijvoorbeeld (10 dagen á 5 euro) of misschien beter om 20 dagen á 2,50 euro te doen óf bijvoorbeeld met een advertentiebudget van 75 euro: 15 dagen á 5 euro of 30 dagen á 2,50 euro? Wat is hierin uw advies/voorstel?

  Graag zou ik voor deze eerste opdracht een vast bedrag willen afspreken in plaats van met een uurtarief te werken.

  In afwachting van uw reactie.

  Met vriendelijke groet,

  SmartMedix
  Arno van de Laar
   

 • Omschrijving Freelancer

 • Gebruikersnaam

  U dient in te loggen om gebruik te maken van Opdrachten.nl

 • Opdrachtrubriek

  Marketing, Communicatie en Sales

 • Locatie Opdracht

  Deze opdracht is niet locatiegebonden

 • Provincie

  Deze opdracht is niet locatiegebonden

 • Bijlagen

 • Gewenste Reacties

  Totaalbedrag

 • Verspreiden via social media