Front-end WPF / XAML developer gevraagd


Intern

08/05/2019


 • Omschrijving

  Beste freelancer,

  Even voorstellen:
  Wij zijn SRS in Almere en wij leveren een online ERP-platform waarmee fashion retailers hun complete voorraad kunnen beheren, van distributiecentrum tot aan de online en fysieke winkels. Daarnaast leveren wij op locatie een kassa-applicatie die realtime met ons online ERP platform communiceert.

  Situatie:
  De eerder genoemde kassa-applicatie is ongeveer 15 jaar oud en aan vervanging toe. Vandaar dat we sinds een paar maanden gestart zijn met het ontwikkelen van een compleet nieuwe kassa-applicatie, waarmee we naast de touchscreen-kassasystemen nu ook willen inzetten op tablet en mobile devices. Bij het ontwikkelen van deze applicatie maken wij gebruik van C#.NET, ReactiveUI en WPF/Xamarin Forms. Daarnaast zetten we in op het gebruik van big data en de strategie van de retailer om de verkopers pro-actief te begeleiden tijdens het verkoopproces. Uiteraard moet de applicatie alle omnichannel processen ondersteunen, zodat bijvoorbeeld webshopaankopen gewoon in de winkel retour gebracht of geruild kunnen worden.

  Waarom wij jou graag willen:
  Binnen dit project verwachten we van jou dat je ons helpt bij het uitdenken van de user interface en dat jouw ervaring ons ondersteunt in het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke applicaties in XAML. De focus ligt op front-end en design en wanneer jij ook nog beschikt over kennis van en ervaring met ReactiveUI en Xamarin Forms, maak je ons helemaal blij.

  Waarom jij mischien wel met ons wil werken:
  Jouw visie op het design en de uiteindelijke werking van de applicatie krijgt een belangrijke rol binnen dit project. Onze flexibiliteit in combinatie met een goede werksfeer zorgt voor fijne werkomstandigheden

  Details:
  - Startdatum: ASAP
  - Minimaal aantal uren per week: 24
  - Geschatte duur project: 3 maanden (we horen hierbij graag jouw visie)

  Lijkt dit je wat en passen wij in jouw agenda? Dan horen we erg graag van je met een indicatie van je beschikbaarheid, je uurtarief en een recent CV/profiel.

  Met vriendelijke groet,

  P.S.: Beste recruiter, intermediair, detacheerder of andere aanbieder van expertise in binnen- en buitenland, wij zijn ervan overtuigd dat we zelf in staat zijn om een samenwerking aan te gaan met een freelancer en verzoeken jullie vriendelijk om jullie expertise niet bij ons aan te bieden.

 • Omschrijving Freelancer

 • Gebruikersnaam

  U dient in te loggen om gebruik te maken van Opdrachten.nl

 • Opdrachtrubriek

  ICT (applicaties en software)

 • Locatie Opdracht

  Almere

 • Provincie

  Flevoland

 • Bijlagen

 • Gewenste Reacties

  Bedrag per uur

 • Verspreiden via social media

BERICHT VAN OPDRACHTGEVER

 • 2019-05-20 06:23:33

  Geen reacties