IBM Case Manager Developer


Intern

11/10/2018


 • Omschrijving

  IBM Case Manager Developer
  Functie omschrijving
  Als IBM Case Manager developer maak je onderdeel uit van een Agile-SCRUM team binnen het Document Management Center of Excellence van GBS/IV-accent. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het realiseren van zaakgericht werken oplossingen ter ondersteuning van de primaire bedrijfsprocessen van de Belastingdienst. Als echte T-shape professional voer je werkzaamheden uit binnen de verschillende disciplines van software ontwikkeling en software exploitatie: analyse, ontwerp, ontwikkeling, test, implementatie en beheer van Case Manager oplossingen.

  Je zal onderdeel gaan uitmaken van het team dat Generieke Case Manager componenten ontwikkeld, vaak gemaakt met behulp van Java. Jij helpt mee om de Case Manager applicaties van de Belastingdienst minder uit maatwerk te laten bestaan en meer samen te stellen op basis van generieke standaard marktoplossingen. Je blijft van begin tot eind betrokken bij de projecten waar je aan werkt, waardoor je ook daadwerkelijk het resultaat van jouw inzet ziet. Met jouw ervaring verwachten we dat je in staat bent werkzaamheden te coördineren en om starters en/of trainees te begeleiden en de kennis die je hebt over te dragen.

  Beschik jij over de juiste ervaring binnen een IT-omgeving waarmee je onze dienstverlening gaat verstevigen? Voel jij je thuis in een wendbaar team dat op innovatieve wijze én resultaatgericht werkt? Ligt jouw nieuwe uitdaging in het versnellen van onze IT-processen? Word jij onze nieuwe Case Manager developer bij het Center of Excellence Document Management van IV-accent bij de Belastingdienst?

  Functie eisen
  Recente kennis en ervaring met ontwerpen en implementeren van IBM Case Manager (voorkeur) en/of IBM FileNet oplossingen
  Ervarig met Java ontwikkeling
  Ervaring met Scum/Agile
  HBO-diploma

  Wensen
  Aanvullende aantoonbare ervaring in minimaal één van de volgende disciplines: (1) business analyse en functioneel ontwerp van zaakgericht werken oplossingen, (2) Java onwikkeling, (3) (geautomatiseerd) testen, en/of (4) geautomatiseerde voortbrenging of CI/CD
  Ervaring in het werken binnen een zelfsturend en/of zelfregulerend (scrum)team

  Competenties
  coaching, focus
  flexibel, samenwerking, zelfstandigheid
  proactief, analytisch denkvermogen
  Arbeidsvoorwaarden
  Startdatum: maandag 19 november 2018
  Einddatum: maandag 31 december 2018 met optie tot verlenging
  Aantal uur: 40
  Locatie: Apeldoorn

 • Omschrijving Freelancer

 • Gebruikersnaam

  U dient in te loggen om gebruik te maken van Opdrachten.nl

 • Opdrachtrubriek

  ICT (applicaties en software)

 • Locatie Opdracht

  Apeldoorn

 • Provincie

  Gelderland

 • Bijlagen

 • Gewenste Reacties

  Bedrag per uur

 • Verspreiden via social media