Interim Accounthouder Maatschappelijke Opvang & Beschermd Wonen

Interim Accounthouder Maatschappelijke Opvang & Beschermd Wonen


Intern

13/10/2021


 • Omschrijving

  Onze opdrachtgever is een middelgrote gemeente in Zuid-Holland. De gemeente is momenteel erg in beweging door een gewijzigde structuur en herindeling van de werkzaamheden. Door interne verschuivingen is binnen de afdeling Maatschappelijke Ontwikkeling zijn er een aantal gaten gevallen (door uitval van een medewerker, structurele tekorten in de bemensing en de optimalisatieslagen die momenteel gemaakt worden).

  Momenteel is onze klant op zoek naar een Accounthouder Maatschappelijke Opvang & Beschermd Wonen. Dit is een project voor minimaal 6 maanden en voor 16-28 uur pw, afhankelijk van je beschikbaarheid, project wordt passend gemaakt op de beschikbare uren. Opbouw in de uren is mogelijk.
  De afdeling en dus ook jouw gebied heeft te maken met een zeer actieve teamleider die momenteel druk bezig is met optimalisaties binnen de afdeling en de werkzaamheden. Het is een leuke teamleider die graag met proactieve interimmers werkt.

  Vooralsnog gaat het in deze positie om het beheer van een viertal accounts o.a. een dak- en thuislozenorganisatie en vrouwenopvang. Naast aanspreekpunt voor de externe accounts ben je ook aanspreekpunt (samen met de desbetreffende beleidsadviseur) voor alle in- en externe betrokkenen.
  Het gaat hier om belangrijke organisaties voor de gemeente met veel gevoeligheden. Kortom, een klus gericht op de inhoud en relatie waarin toch veel complexiteit zit.
  Neem gerust contact op voor gedetailleerde informatie over de gemeente en de ontwikkelingen.

  Wij zijn op zoek naar een interimmer met meerjarige gemeentelijke ervaring. Je hebt ervaring met Maatschappelijke Opvang en/of Beschermd wonen. Je weet goed om te gaan met politieke gevoeligheden en tegenstrijdige belangen. Je bent analytisch en sterk in het leggen en onderhouden van goede relaties met alle partijen, zowel intern als extern.

  Je staat stevig in je schoenen en houdt van een veranderende omgeving. Sterker nog, je levert hierin graag je bijdrage. Je hebt een no-nonsense mentaliteit en kunt goed aarden in een organisatie die momenteel verder geoptimaliseerd wordt.

  Graag reacties inclusief beschikbaarheid en tarief.

 • Omschrijving Freelancer

 • Gebruikersnaam

  U dient in te loggen om gebruik te maken van Opdrachten.nl

 • Opdrachtrubriek

  Welzijn en Zorg

 • Locatie Opdracht

  Zuid-Holland

 • Provincie

  Zuid-Holland

 • Bijlagen

 • Gewenste Reacties

  Bedrag per uur

 • Verspreiden via social media