Interim Senior Adviseur Wonen (16 uur pw)

Interim Senior Adviseur Wonen (16 uur pw)


Intern

19/11/2021


 • Omschrijving

  Onze opdrachtgever is een middelgrote gemeente in Noord-Holland. Het gaat hier om een zeer proactieve gemeente met een innovatief en vooruitstrevend ruimtelijk- en ontwikkelingsbeleid. Men heeft strategische visie en stippelt hierop de toekomst uit. In positieve zin vertoont deze gemeente grote afwijkingen tov overige gemeenten.
  Het beleid is divers en gericht op alle maatschappelijke groepen. Ogv volkshuisvesting spelen er dan ook een groot aantal interessante zaken/projecten. Ivm het accepteren van een nieuwe functie door de huidige senior Adviseur Wonen, is men op zoek naar een interimmer voor 16 uur pw voor minimaal 6 maanden. Een opbouw in de uren is bespreekbaar.


  Feitelijk worden er een aantal lopende klussen opgepakt, bv het verder oppakken, uitrollen en afhechten van de Huisvestingsverordening. In overleg (indien je wenst) een project samen met een trainee oppakken. Het verder oppakken van een project waarbij een monument wellicht wordt herontwikkeld naar een woonhof voor ouderen. Kritisch kijken naar welke regels aangepast moeten worden bij een herontwikkeling van een ontwikkelaar naar beter verhuurbaardere apartementen.
  Verdere afspraken maken met de ontwikkelaar in een nieuwe fase van een ontwikkeling inzake een aantal aspecten ogv wonen. Dit is een greep uit de werkzaamheden. Deze kunnen verder binnen je beschikbare uren passend worden gemaakt. Kortom een bijzonder divers project voor een senior.


  Wij zijn op zoek naar een zeer ervaren interimmer met meerjarige gemeentelijke ervaring ogv wonen/volkshuisvesting.

  Je bent gepokt en gemazeld en weet goed je weg te vinden in gevoelige projecten. Je bent een stevige gesprekspartner voor de marktpartijen, politiek en collega’s en weet belangen goed te wegen.
  Je houdt van diversiteit in je werkzaamheden. Bij voorkeur ben je no-nonsense ingesteld. Een uitgebreid profiel is beschikbaar.

  Graag reacties inclusief beschikbaarheid en tarief.

 • Omschrijving Freelancer

 • Gebruikersnaam

  U dient in te loggen om gebruik te maken van Opdrachten.nl

 • Opdrachtrubriek

  Overig

 • Locatie Opdracht

  Noord-Holland

 • Provincie

  Noord-Holland

 • Bijlagen

 • Gewenste Reacties

  Bedrag per uur

 • Verspreiden via social media