Interim Teamleider Ruimte

Interim Teamleider Ruimte


Intern

23/05/2022


 • Omschrijving  Onze opdrachtgever is een middelgrote gemeente in Zuid-Holland. Het is een gemeente waar momenteel veel veranderingen plaatsvinden, oa op het gebied van de organisatie-indeling. Door het vertrek van de huidige teammanager is men momenteel op zoek naar een interimmer. Het gaat hier om een project voor 24 uur per week voor minimaal de rest van het jaar. Een opbouw in de uren is bespreekbaar. Grote kans op verlenging.
  De organisatie is momenteel sterk in beweging en men kijkt momenteel naar een efficiëntere indeling van de teams organisatie breed. Hierdoor zal momenteel geen vaste medewerker op deze positie gaan werven. De gemeente heeft een zeer divers ruimtelijk landschap: veel nieuwbouw, sociale woningbouw, rode contouren, bedrijventerreinen en overige markante zaken. Alles komt aan bod. (Her)ontwikkelingen staan hoog op de politieke agenda.

  Je heeft leiding aan het Team Ruimte welke ongeveer uit 14 medewerkers, deze zijn verdeeld over de verschillende disciplines: RO, Milieu, stedenbouwkundigen etc. Het is een goed draaiend en gemêleerd team, maar ook hebben momenteel te maken met veel werk en veel vragen vanuit de organisatie en daarbuiten. Daarom is men op zoek naar een leidinggevende die zelf ook ervaring heeft ogv de verschillende ruimtelijke werkzaamheden. Je gaat niet in alles de details in, maar kunt wel aanspreekpunt voor de medewerkers zijn.
  Los van een stevige werkdruk kampt het team niet met vervelende situaties of problemen. Je neemt de algehele dagelijkse leiding voor je rekening inclusief P&C cyclus, P-taken, bestuurlijke contacten etc. Verder denk je ook mee over de toekomstige positionering van het team binnen de organisatie.

  Wij zijn op zoek naar een interimmer met aantoonbare leidinggevende ervaring bij gemeenten ogv ruimte. Om goed bij het team en binnen de gemeente te passen, heb je een sterke no-nonsense mentaliteit en combineer je strategisch inzicht met een pragmatische instelling.
  Uitgebreide informatie is aanwezig dus neem gerust contact op; dit is een kort samenvatting van het project.
  Graag reacties inclusief tarief en beschikbaarheid.

 • Omschrijving Freelancer

 • Gebruikersnaam

  U dient in te loggen om gebruik te maken van Opdrachten.nl

 • Opdrachtrubriek

  Management

 • Locatie Opdracht

  Zuid-Holland

 • Provincie

  Zuid-Holland

 • Bijlagen

 • Gewenste Reacties

  Bedrag per uur

 • Verspreiden via social media