Interim Zorgmanager PG & Somatiek

Interim Zorgmanager PG & Somatiek


Intern

17/11/2023


 • Omschrijving

  Ben jij een ervaren, bedrijfsmatig, financieel én coachend sterke interim manager in de zorg? Een motiverende leider die team én medewerkers kan meenemen in hun ontwikkeling? Dan heeft De Zorgcirkel, een grote Noord-Hollandse instelling op weg naar persoonsgerichte ouderenzorg, een mooie opdracht voor jou!

  Interim Zorgmanager PG & Somatiek
  Purmerend – 32/36 uur – tot € 115 p/uur

  Dit ga je doen
  Als Zorgmanager ben je, samen met de andere Zorgmanager in dit duaal management, verantwoordelijk voor de zorg- en dienstverlening aan de bewoners en hun naasten op de locatie Molentocht. Je werkt intensief samen met de overige disciplines, waaronder de stafdiensten en facilitair. Vanuit de koers van de organisatie geef je kaders, sturing en begeleid je de ontwikkeling van de teams (90 fte). Samen met de andere Zorgmanagers in de regio lever je waardevolle zorg en diensten voor de kwetsbare ouderen. Samenwerkend aan overkoepelende aandachtsgebieden, voortvloeiend uit het meerjarige regioplan. 

  Vanuit jouw hoofddoelstellingen; resultaat, kwaliteit en veiligheid, schep je de voorwaarden en richt je de processen zodanig in, dat de bedrijfsmatige doelen op het gebied van financiën, kwaliteit, productie en personeel in samenhang worden gerealiseerd en geborgd.

  Als manager ben je de verbindende factor tussen alle personen en partijen betrokken bij het zorgcentrum: Bewoners, familie, vrijwilligers en de professionals. Je zorgt dat ieder kan doen waar hij goed in is, hebt een voorbeeldfunctie en gaat effectief om met schijnbaar tegengestelde belangen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Regiodirecteur.

  Wat maakt jouw taak extra uitdagend?
  Recent is de verbouwing én uitbreiding gestart van De Molentocht. Bij deze verbouwing en transitie hebben de beide Zorgmanagers een belangrijke rol, met name voor het motiveren en effectief blijven functioneren van de teams onder niet-alledaagse omstandigheden en organisatorische druk.

  Wat wordt van jou gevraagd?

  - Hbo werk- en denkniveau
  - Managementervaring in de ouderenzorg
  - Ervaring met PG ouderenzorg is een pre
  - Ervaring met veranderprocessen, cultuurveranderingen en projectmatig werken
  - Financieel inzicht; resultaatgericht werken op basis van het verbeterplan
  - Organisatiesensitiviteit; ‘lokale’ en bedrijfsbrede processen onderkennen
  - Coachende, faciliterende stijl van leidinggeven; teambuilder.

  Wie ben jij als persoon & professional?

  - Je hebt energie, trekt graag de regie naar je toe, bent overtuigend en staat stevig in je schoenen. 
  - Je bent communicatief sterk & toegankelijk; je dient als belangrijk vertrouwenspersoon voor de medewerkers. 
  - Je hebt passie voor de ouderenzorg en stuurt mede op cliënttevredenheid.
  - Jij weet als geen ander dat moderne zorg een groeiproces is en dat medewerkers hierbij het verschil maken. 
  - Je bent een inspirerende leider, weet mensen te betrekken, te coachen en te binden. Je gaat uit en maakt gebruik van ieders kwaliteiten. 

  Wat mag je concreet verwachten?

  - Uitdagende opdracht waar veel te bereiken is
  - 3 maanden contract voor 32-36 uur
  - Honorering van €100 tot €115 per uur
  - Werkweek naar eigen voorkeur te verdelen over 4 of 5 werkdagen.

  Waarom De Zorgcirkel?  
  Werken bij De Zorgcirkel betekent meer dan salaris, fijne collega's en een uitdagende baan. Je krijgt volop ruimte om als Zorgmanager te werken en te innoveren in de stijl die je het beste past, en binnen een duidelijke koers. Vanzelfsprekend krijg je een hartelijk welkom en een gedegen inwerktraject.

  Meer over de organisatie
  De Zorgcirkel is een grote en vernieuwende zorgorganisatie in midden Noord-Holland. Met 4200 medewerkers, 28 VVT-locaties, thuiszorg en huishoudelijke hulp biedt de Zorgcirkel persoonsgerichte zorg aan zo'n 7500 ouderen en hun familie. Thuis, in een andere (woon)vorm, of in één van haar verpleeghuizen of revalidatie-locaties. De Zorgcirkel vaart een bevlogen koers, met veel inspraak voor medewerkers, maar ook eigen verantwoordelijkheid. Intensief wordt samengewerkt met collega zorgaanbieders, huisartsen, ziekenhuizen, gemeenten, woningbouwcorporaties, cliënt- en patiëntverenigingen.

  Meer weten? 
  Neem contact op met Sofie Hordijk, consultant bij BAPAS Arbeidspsychologen via telefoon 020-7162464 of e-mail consultant@bapas.nl Kijk ook op www.zorgcirkel.nl en op www.bapas.nl. BAPAS – Bureau voor Arbeidspsychologisch Advies en Selectie – ondersteunt De Zorgcirkel op het gebied van de werving en selectie van management.

  Sollicitatie 
  Enthousiast geworden? Solliciteer gemakkelijk via de solliciteerknop onderaan deze pagina. 

  Publicatiedatum: 17 november 2023
  Sluitingsdatum: 8 december 2023

  Mochten wij vóór 8 december a.s. een geschikte kandidaat hebben gevonden, dan wordt de vacature eerder gesloten.

 • Omschrijving Freelancer

 • Gebruikersnaam

  U dient in te loggen om gebruik te maken van Opdrachten.nl

 • Opdrachtrubriek

  Welzijn en Zorg

 • Locatie Opdracht

  Purmerend

 • Provincie

  Noord-Holland

 • Gewenste Reacties

  Bedrag per uur

 • Verspreiden via social media