IT Projectmanager Implementaties (Transport & Logistiek)


Intern

05/10/2018


 • Omschrijving

  Introductie
  Onze opdrachtgever is een Europese operator die zorgt voor ‘door- to-door’ oplossingen en andere logistieke diensten in heel Europa, de met behulp van weg-, zee-, spoor- en barge vervoer. De 165 werknemers zijn werkzaam in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Spanje, Portugal, Ierland en het Verenigd Koninkrijk. Voor de klanten willen ze een betrouwbare partner zijn door creatieve en gepersonaliseerde transport oplossingen aan te bieden.

  Organisatie
  Voor een Internationale Logistieke Dienstverlener zoeken wij voor de Cargo-divisie per direct voor een tijdelijke opdracht van 4 tot 6 maanden (optie tot verlenging of zelfs vaste aanname), een IT-projectmanager voor het implementeren van verschillende oplossingen waaronder een Track & Trace-oplossing, Electronic Data Interchange (EDI) en een digitaliseringsslag facturatie. De implementaties worden met leveranciers afgestemd. Voor het coördineren, bewaken, afstemmen en adequaat geïmplementeerd krijgen in de organisatie zoeken we een zelfstandige, flexibele, hands-on, volwassen projectmanager met ervaring in de Transport & Logistiek.

  We begrijpen dat je van de Track & Trace-, EDI- en Digitaliserings-oplossingen niet alle technische kennis hebt, maar heb jij eerder als intermediair én klankbord voor de stakeholders in een logistieke organisatie implementaties succesvol weten te laten verlopen, dan komen wij graag in contact met jou. Jij vindt reizen en jouw werk(dag)verdeling tussen de locaties in Rotterdam en België geen probleem. Frequente aanwezigheid op beide locaties is gewenst.

  Functie
  Een collega is bij deze Europese operator een andere uitdaging aangegaan, waardoor nu kennis en capaciteit wegvalt. De organisatie wil dit op korte termijn overbruggen door tijdelijk in te huren. Men heeft het voornemen om de functie permanent in te vullen, maar kiest voor alsnog voor een tijdelijke oplossing.

  Functie eisen
  Jij neemt mee:

  HBO diploma (Bedrijfskundige) Informatica of Logistiek Management
  Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als projectmanager én ervaring met implementaties
  Ervaring met EDI interfaces, transportplatforms, business intelligence (BI) oplossingen is een pluspunt
  Goede mondelinge en schriftelijke kennis van de Nederlandse en Engelse taal
  Affiniteit met een operationele en dynamische werkomgeving, bij voorkeur in de Transport & Logistiek
  Kwaliteiten: proactief, analytisch,oplossingsgericht, flexibel en hands-on
  Minimaal 2-3 dagen per week beschikbaar, bij voorkeur 40 uur per week

  Aanbod
  Verschillende contractvormen zijn mogelijk waaronder een tijdelijk projectcontract. Een salarisindicatie is afhankelijk van denkniveau en werkervaring: eur 3.500,– – eur 4.500,– bruto per maand o.b.v. 40 uur per week. Zzp-ers worden ook uitgenodigd om te reageren met een Word-CV, korte motivatie, uurtarief en een 2-tal referenties. Woon- werkverkeer is voor eigen rekening. Zakelijke km’s worden vergoed met eur 0,19 per km.

  Inlichtingen
  Maurice den Hartog 06-46700806 of maurice@mdhrecruitment.nl

 • Omschrijving Freelancer

 • Gebruikersnaam

  U dient in te loggen om gebruik te maken van Opdrachten.nl

 • Opdrachtrubriek

  ICT (netwerken en systemen)

 • Locatie Opdracht

  Rotterdam

 • Provincie

  Zuid-Holland

 • Bijlagen

 • Gewenste Reacties

  Anders

 • Verspreiden via social media