Medior Oracle BI Specialist ((PL)SQL)


Intern

31/07/2019


 • Omschrijving

  Functie: Medior Oracle BI Specialist ((PL)SQL)
  Start: 2-9-2019, 36 uur per week
  Periode: 3 mnd+
  Omgeving: Amsterdam

  Omschrijving:
  Voor onze klant in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Medior Oracle BI Specialist ((PL)SQL).

  Functieomschrijving:
  We voeren actief beleid om armoede te bestrijden. Het huidige bestuur zorgt voor extra inkomen in de vorm van kortingen en bonnen. Vooral voor kinderen en ouderen.

  Opdracht:
  De afdeling heeft te maken met veranderlijke opgaven als gevolg van politieke ambities. Dit leidt tot veel vragen naar informatie, o.a. ten behoeve van het vergroten van het bereik van armoedevoorzieningen, het maken van inschattingen van de impact van beoogde nieuwe armoedevoorziening (in bereik en op budget), en verantwoording van besteding van armoedegeld. Daarnaast wordt ondersteuning gevraagd bij het realiseren van eenmalige en periodieke (eventueel) geautomatiseerde gegevensuitwisseling en verdere verwerking van daaruit verkregen gegevens.

  Werkzaamheden:
  Het Scrum-team waar jij deel van uitmaakt werkt aan informatieproducten die de afdeling ondersteuning bieden in het bereiken van mensen met een laag inkomen en bij het aanbieden van de voorzieningen die minima kan helpen. Dit gebeurt uiteraard met de inachtneming van de regelgeving rondom privacy en security.

  Als BI-er maak je de vertaalslag van de processen naar een technische oplossing. Daarom ben je vanaf het begin aangehaakt bij aanpassingen en de doorontwikkeling van applicaties. Vervolgens ontwerp en test je de gegevensselecties, integreert en modelleert data en presenteert het resultaat in een helder, toegankelijk rapport, dashboard of gegevensbestand. Om dit voor elkaar te krijgen werk je niet alleen samen met collega BI-ers maar ook met functioneel beheerders, backoffice medewerkers, privacy officers, financials en beleidsadviseurs. Zo geef je als BI-specialist inzicht in complexe data en kunnen beleidsmakers de juiste beslissingen nemen.

  Je bent scherp en analytisch sterk, vraagt door tot je precies weet wat de klant wil en waar jij de antwoorden kunt vinden. Je richt je werk zo in dat je collega BI-ers zonder problemen je werk kunnen overnemen. Daarnaast heb je oog voor datakwaliteit en kom je met verbetervoorstellen. Je bent goed geïnformeerd over vakinhoudelijke en organisatorische ontwikkelingen en je weet als geen ander dat samenwerken de sleutel tot succes is.

  Eisen:
  - Je beschikt minimaal over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald HBO diploma.
  - In de afgelopen 5 jaar minimaal 2 jaar ervaring opgedaan met een datawarehouse-omgeving die gebaseerd is op Oracle database technologie en (PL)SQL.
  - Ervaring met het analyseren en beschrijven van processen, datamodellen en met datawarehouses.
  - Minimaal 1 (liefst 2) relevante referentie(s): organisatie - naam contactpersoon - telefoonnummer contactpersoon.

  Wensen:
  - In de afgelopen 5 jaar minimaal 2 jaar werkervaring opgedaan met het analyseren van gegevens en data ontsluiten tot toepasbare gegevenssets die gebruikt kunnen worden voor het maken van selecties en voor data-analyse door medewerkers uit een gebruikersorganisatie die beperkte technische kennis hebben.
  - 1 jaar ervaring met het vastleggen van processen.
  - In de afgelopen 5 jaar minimaal 2 jaar werkervaring opgedaan met de Agile-werkwijze Scrum.
  - In de afgelopen 5 jaar minimaal 1 jaar werkervaring opgedaan bij een organisatie met meer dan 5.000 werknemers.
  - In de afgelopen 5 jaar minimaal 2 jaar werkervaring opgedaan binnen het gemeentedomein: van Inkomen en/of Sociaal Domein en/of Armoedebestrijding.

  Motivatie:
  Geef in maximaal 1 pagina aan waarom u de meest geschikte kandidaat bent voor deze opdracht. Uw motivatie zal worden besproken tijdens het interview, indien de kandidaat hiervoor wordt uitgenodigd.


  Extra informatie:
  Wij streven ernaar om iedere kandidaat binnen 5 werkdagen een persoonlijke reactie te sturen.
  Indien de klant een security screening vereist zijn de (eenmalige) kosten hiervan voor eigen rekening.

  NOTE: onze Aanvragen mogen niet zonder toestemming op internet geplaatst worden!!

 • Omschrijving Freelancer

 • Gebruikersnaam

  U dient in te loggen om gebruik te maken van Opdrachten.nl

 • Opdrachtrubriek

  ICT (applicaties en software)

 • Locatie Opdracht

  Amsterdam

 • Provincie

  Noord-Holland

 • Bijlagen

 • Gewenste Reacties

  Bedrag per uur

 • Verspreiden via social media