.Net applicatiebeheerder / developer


Intern

06/03/2019


 • Omschrijving

  Beste .Net developer, BLIS Digital komt graag met jou in contact voor een interessante opdracht. Even kort voorstellen: wij bedenken en ontwikkelen business apps en marketing- & communicatietoepassingen voor web en mobiel. Gedreven door innovatie, creativiteit en ambitie en door intensieve samenwerking met onze opdrachtgevers én diverse partners gaan wij voor het hoogst haalbare resultaat. Het betreft hier het beheer en de doorontwikkeling van een applicatie die de toegang tot bepaalde gebieden inregelt en controleert. Je werkzaamheden zullen bestaan uit: - Oude functionaliteiten optimaliseren.
  - Opsporen en verhelpen van storingen en bugs.
  - Nieuwe functionaliteiten toevoegen. Werkend aan dit project kun je de volgende technieken tegenkomen: - C#
  - ASP.NET Webforms
  - ASP.NET MVC
  - Entity Framework
  - ADO.NET
  - Javascript, Jquery
  - WCF Webservices
  - HTML Van meerwaarde is kennis van en ervaring met: - SQL Server 2008 t/m 2016: Stored Procedures, T-SQL, Triggers, Functions, Indexes
  - SQL Server Reporting Services Wij denken dat de ideale kandidaat een uitdaging vindt in het in een bestaande applicatie integreren van uitbreidingen en zonder hele grote aanpassingen problemen kan oplossen. Deze kandidaat is geduldig en redelijk stressbestendig. De werksfeer is echt uitstekend met veel flexibiliteit. Beschikbaarheid: 24 uur per week (minimaal), inzet is erg flexibel en goed te combineren met een andere opdracht. Op termijn en in goed overleg uit te breiden.
  Duur: 6 maanden met optie op verlenging en herhaalde inzet.
  Werklocatie: Barendrecht met opties tot thuis werken. Bij interesse hoor ik graag van je. Graag ontvang ik dan je meest recente CV en een indicatie van je uurtarief en beschikbaarheid. Met vriendelijke groet, Dennis de Heus
  BLIS P.S.: Beste recruiter, intermediair, detacheerder of andere aanbieder van expertise in binnen- en buitenland, wij zijn ervan overtuigd dat we zelf in staat zijn om een samenwerking aan te gaan met een freelancer en verzoeken jullie vriendelijk om jullie expertise niet bij ons aan te bieden.

 • Omschrijving Freelancer

 • Gebruikersnaam

  U dient in te loggen om gebruik te maken van Opdrachten.nl

 • Opdrachtrubriek

  ICT (applicaties en software)

 • Locatie Opdracht

  Barendrecht

 • Provincie

  Zuid-Holland

 • Bijlagen

 • Gewenste Reacties

  Bedrag per uur

 • Verspreiden via social media