Product Owner (Java) (QR5790)


Intern

06/07/2018


 • Omschrijving

  Functie: Product Owner (Java) (QR5790)
  Start: 1-8-2018, 36 uur per week
  Periode: 12 mnd+
  Omgeving: Leeuwarden

  Omschrijving:
  Voor onze klant in Leeuwarden zijn wij op zoek naar een enthousiaste product owner die feeling heeft met techniek en energie krijgt van het creëren van afstemming in een procesketen om andere afdelingen te voorzien van alle benodigde klant- en productinformatie.

  Dit ga je doen
  Als product owner ben je verantwoordelijk voor de vulling en prioritering van de backlog van je squad(s). Belangrijk is daarbij de afstemming met de verschillende stakeholders binnen en buiten de afdeling, zodat de juiste zaken op het juiste moment uitgevoerd worden. Daarnaast ga je in de squads ook aan de slag als Engineer. De verhoudingen zijn ongeveer 80% Product Owner en 20% Engineer.

  Je werkomgeving
  De afdeling is volop in beweging. We zijn dagelijks bezig om onze processen te verbeteren om de klant beter en effectiever te helpen. De squads waar je product owner van wordt, vervullen een rol in de interfacing tussen de afdelingen en andere afdelingen. Dit om ervoor te zorgen dat de afdeling alle benodigde informatie ter beschikking heeft voor het uitvoeren van haar processen. Daarnaast om vanuit de afdeling ook relevante informatie terug te geven aan andere afdelingen, met betrekking tot het in behandeling zijn van klanten/producten en van het eventueel afscheid nemen van klanten als gevolg van afgesproken regelingen.
  De squads verzorgen een groot deel van deze interfacing voor de applicaties. Deze squads zijn samengesteld uit dev engineers en ops engineers.
  De standplaats voor deze functie is Leeuwarden. Aangezien de werkzaamheden van de afdeling zowel in Leeuwarden als Amsterdam plaatsvinden wordt verwacht dat je een aantal keer per maand bereid bent om ook in Amsterdam te werken. Daarnaast is er ook afstemming nodig met de afdeling in Belgie. We verwachten dat je ook bereid bent om daarvoor op gezette tijden af te stemmen in België.

  Profiel
  Een enthousiaste professional die energie krijgt van het werken aan concrete en tastbare resultaten. Je vindt het leuk om dit in een agile werkomgeving te doen en gezamenlijk verantwoordelijkheid te nemen voor het realiseren van de doelstelling van jouw squad(s). Je neemt initiatief, opereert zelfstandig maar je hecht even zo zeer aan samenwerking en het gezamenlijk realiseren van de doelstellingen. Je bent gedreven om je eigen expertise continu verder te ontwikkelen en/of te verbreden, zowel technisch als op persoonlijk vlak.

  Ervaring:
  De rol van product owner
  Samenstellen en prioriteren van backlogs
  Bewaken van prioriteiten
  Afstemmen van prioriteiten en afhankelijkheden in een keten
  Coachen van teams in hun verantwoordelijkheden
  Ervaring met programmeren in Java is een vereiste
  Relevante academische opleiding
  Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
  Ervaring met agile/scrum is een must
  Sterke affiniteit met IT
  Integrator capaciteiten zijn een pre

  Competenties en vaardigheden:
  Je kunt goed samenwerken met technische en niet-technische stakeholders
  Je kunt zelfstandig werken en samenwerken met anderen binnen en buiten je squad.
  Je krijgt dingen voor elkaar.
  Je houdt het overzicht in complexe situaties.
  Je kunt goed communiceren, presenteren en verkopen van jouw ideeën.
  Je bent flexibel.
  Je bent enthousiast en een echte teamplayer én je bent doortastend door zelf naar nieuwe verbeteringen op zoek te gaan en deze te implementeren.
  Je weet een team te motiveren verantwoordelijkheid te nemen voor de eigen agile events.

 • Omschrijving Freelancer

 • Gebruikersnaam

  U dient in te loggen om gebruik te maken van Opdrachten.nl

 • Opdrachtrubriek

  ICT (applicaties en software)

 • Locatie Opdracht

  Leeuwarden

 • Provincie

  Friesland

 • Bijlagen

 • Gewenste Reacties

  Bedrag per uur

 • Verspreiden via social media