Projectleider datakwaliteit (QR8872)

Projectleider datakwaliteit (QR8872)


Intern

19/05/2022


 • Omschrijving

  Functie: Projectleider datakwaliteit (QR8872)
  Start: 1-7-2022, 32-40 uur per week
  Periode: 12 mnd+
  Omgeving: Rotterdam

  Omschrijving:
  Voor onze opdrachtgever in Rotterdam zijn wij op zoek naar een projectleider Datakwaliteit.

  Waar ben jij van?

  Jij bent de schakel tussen de business en ICT en jij weet als geen ander de brug te slaan tussen de technische en business kant binnen de ICT.

  Jouw functie

  Je bent verantwoordelijk voor het leiden van het project ‘’Datakwaliteit’’. Je bent in staat de betreffende afdeling te adviseren en dit project te leiden. Daarbij krijg je extra ondersteuning van een derde partij die ons in fasen naar een hoger plan brengt bij het op orde krijgen van de vastgoed specifieke data die gebruikt wordt in combinatie met de Oracle EBS systemen (Oracle Property Management, OPM). Hierbij wordt gebruik gemaakt van de exportmogelijkheden in OPM en ons datawarehouse waarmee de vastgoeddata nader ontsloten kan worden met behulp van Cognos zodat in een eerste fase huidige data door opschoning bekeken en verrijkt kan worden.

  Daarnaast zul je als projectleider een adviserende rol vervullen in het bepalen van de haalbaarheid en de impact van toekomstige scenario’s voor veranderingen in het applicatielandschap van de afdeling Vastgoed. Je adviseert over het gebruik van Oracle Property Management Release 12.2 in relatie tot de Oracle Cloud strategie.

  Bij deze projecten stuur je een implementatieteam van de afdeling Vastgoed aan en adviseer je het MT en de Informatiemanager Vastgoed. Als onderdeel van een project weet je wat het is om met deadlines en deliverables te werken. Verder beschik je over organisatievermogen, acteer je als teamspeler en heb je een flexibele, inventieve en communicatieve persoonlijkheid.

  Jouw profiel

  Jij bent specialist in je vak of hebt de ambitie en de potentie om de beste te worden. Je hebt de passie om nieuwe technologieën te blijven leren en continu jezelf te ontwikkelen. Je hebt de pioniersgeest en drive om nieuwe technologieën, methodieken en concepten toe te passen in projecten en bij klanten. Je voelt je thuis in een informele, collegiale en professionele sfeer waar de aandacht voor de klant en voor de medewerker centraal staan. Je bent flexibel en weet goed om te gaan met wisselende omstandigheden. Omgevingsbewust zijn zit in je karakter: je hebt een ‘antenne’ voor de eisen en wensen van de omgeving en handelt hiernaar. Je komt uit eigen beweging in actie waarin je proactief zoekt naar verbetermogelijkheden en nieuwe ideeën.

  Eisen

  Minimaal in het bezit van een afgeronde Hbo-opleiding;
  Kennis van en implementatie ervaring met tenminste één Oracle EBS-modules binnen Oracle E-Business Suite (eBS) Release 12.2.7 (of hoger) waaronder Oracle Property Manager;
  Minimaal 5 jaar ervaring in de rol van projectleider, opgedaan in het afgelopen 8 jaar;
  Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels;
  Wensen

  Minimaal een afgeronde Hbo-opleiding in de richting van ICT;
  In het bezit van certificering Prince2;
  In het bezit van Oracle eBS-certificering;
  Projectmanagement ervaring bij een overheid dan wel Architectuur rollen vervuld met een sterk Oracle eBS component;
  Ervaring met ontwikkelmethodiek Agile Scrum of Continuous Integration;
  Ervaring met GIS Applicaties, gebruikersportalen en Business Intelligence.

 • Omschrijving Freelancer

 • Gebruikersnaam

  U dient in te loggen om gebruik te maken van Opdrachten.nl

 • Opdrachtrubriek

  ICT (applicaties en software)

 • Locatie Opdracht

  Rotterdam

 • Provincie

  Zuid-Holland

 • Bijlagen

 • Gewenste Reacties

  Bedrag per uur

 • Verspreiden via social media