Projectleider Gebiedsontwikkeling


Intern

13/09/2017


 • Omschrijving

  Functie omschrijving:

  Wij zijn voor een gemeente in de regio Groningen op zoek naar een Projectleider Gebiedsontwikkeling. Arbeidsvoorwaarden en Sollicitatieprocedure voor 24 uur per week.
  De gemeente Westland is met ruim 100.000 inwoners één van de dertig grootste gemeenten in Nederland. Met haar glastuinbouw is de gemeente Westland, na de luchthaven Schiphol en de Rotterdamse havens, de derde economische motor van het land. Westland ligt tussen de grootstedelijke gebieden van Den Haag, Delft en Rotterdam aan de ene kant en de kust aan de andere kant. Een vitale economie en een bloeiend verenigingsleven zorgen voor een dynamische en actieve gemeente. Slagkracht en ambitie, innovatie en professionaliteit; dat zijn de kernbegrippen waar het in Westland om draait. Bij de gemeente Westland werken 850 mensen. Wij zijn op zoek naar professionele medewerkers die naast vakbekwaamheid invulling kunnen geven aan de volgende kernwaarden: openheid, samenwerkingsgerichtheid, integriteit en verantwoording nemen. In onze lerende organisatie staat persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel en er zijn volop kansen om eigen ambities waar te maken.
  De projectleider die we zoeken, is in staat om lopende gebiedsontwikkelingen, waarbij meerdere (complexe) belangen spelen, tot een goed einde te brengen.


  Functie-eisen:

  Minimaal afgeronde opleiding op HBO-niveau.
  Minimaal 7 jaar aantoonbare werkervaring met (complexe) infrastructurele én woningbouwprojecten.
  Aantoonbare werkervaring met gebiedsontwikkeling in glastuinbouwgebied.
  Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met gebiedsontwikkeling in de afgelopen 7 jaar binnen de gemeentelijke overheid.
  Minimaal 7 jaar ervaring met projectmatig werken.  Arbeidsvoorwaarden en Sollicitatieprocedure:

  Wij bieden je een marktconform salaris/tarief. Je CV wordt beoordeeld door de afdeling recruitment. Alleen bij een geschikt profiel zal er binnen 2 werkdagen contact worden opgenomen en zal er een gesprek volgen met een recruiter. Mocht je vragen hebben over je sollicitatie kan je per email contact opnemen met de afdeling recruitment.

 • Omschrijving Freelancer

 • Gebruikersnaam

  U dient in te loggen om gebruik te maken van Opdrachten.nl

 • Opdrachtrubriek

  Bouw en Techniek

 • Locatie Opdracht

  Essen

 • Provincie

  Groningen

 • Bijlagen

 • Gewenste Reacties

  Anders

 • Verspreiden via social media