Scrum Master (QR8488)

Scrum Master (QR8488)


Intern

07/09/2021


 • Omschrijving

  Functie: Scrum Master (QR8488)
  Start: 1-10-2021, 32 uur per week
  Periode: 6 mnd+
  Omgeving: Rotterdam

  Omschrijving:
  Voor onze eindklant in Rotterdam zijn wij op zoek naar een ervaren Scrum Master.

  Functie:
  De dienstverlening heeft binnen het bedrijf een vliegende start gemaakt. In meerdere agile/scrum BizzDevOps teams werken. Engineers aan het modelleren van (primaire) processen en de daarbij behorende applicaties en native apps.
  Om aan de grote vraag uit de organisatie naar agile/scrum ontwikkelde applicaties te kunnen voldoen, zijn we het huidige Expert-team snel aan het opschalen. Een van de beoogde doelen hierbij is meer agile en Scrum Master ervaring in de projecten te brengen, zodat deze meer uitgevoerd worden volgens de agile uitgangspunten.

  Project:
  Het scrum team helpen groeien in agile en scrum waarbij de waterval werkwijze van de business de voortgang en resultaten beïnvloedt. De communicatie en afstemming met en binnen het programma- en ontwikkelteam verbeteren. De scope en structuur van de agile werkwijze verbeteren en bewaken.
  Agile en scrum zijn op zichzelf eenvoudig. Alleen de toepassing binnen een van origine waterval organisatie is zeer complex. We verwachten van jou als Scrum Master dat je zelfstandig meerdere multidisciplinaire scrum teams begeleidt bij het op de juiste manier interpreteren en toepassen van de mogelijkheden die het scrum raamwerk biedt om de doelen te bereiken. Je faciliteert de teams bij het wegnemen van blokkades en bewaakt een goede teamdynamiek. Je bent verantwoordelijk voor product backlog management, het prioriteren van de product backlog tickets en regelmatige refinement van Gitlab tickets met de ontwikkelaars. Naast deze werkzaamheden vervul je de rol van scrummaster binnen een aantal programma's binnen het sociaal domein. De einddatum van deze opleveringen is per einde Q1 2022. De opleverdatum van de volgende fase is in Q3. De scrummaster wordt voor beide fase ingezet.

  Profiel:
  Je bent een talent op het gebied van dienend leiderschap. Je kan anderen enthousiasmeren en de boodschap duidelijk en helder overbrengen. Je bent resultaatgericht en verliest de doelstellingen niet uit het oog. Je hebt een hands-on mentaliteit en bent ondernemend. Ook kan je makkelijk schakelen met verschillende stakeholders. Zowel schriftelijk als mondeling ben je communicatief vaardig en heb je gevoel voor het politieke speelveld. Verder heb je een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal. Ook kun je goed je eigen werkzaamheden zelfstandig uitvoeren, plannen en prioriteren. Door jouw integere houding ben je de stabiele factor waar eenieder op kan bouwen en blind op durft te varen.

  Eisen:
  - Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding;
  - Je bent een ervaren Scrum Master van minimaal twee multidisciplinaire teams tegelijk en hebt dit toegepast in de laatste 3 jaar;
  - Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met Lean en Kanban als aanpak om processen te stroomlijnen;
  - Je bent PSM 2 en SAFe gecertificeerd.

  Wensen:
  - Je hebt ervaring in een soortgelijke functie binnen een overheidsorganisaties met > 10.000 medewerkers;
  - Je hebt ervaring in een soortgelijk functie, opgedaan binnen een gemeentelijke instelling;
  - Je bent PSPO en Agile Coach gecertificeerd;
  - Je bent in bezit van een Kanban certificaat;
  - Je hebt ervaring met Gitab.

  Extra informatie:
  Qualogy streeft ernaar om iedere kandidaat binnen 5 werkdagen een persoonlijke reactie te sturen.
  Indien de klant een security screening vereist zijn de (eenmalige) kosten hiervan voor eigen rekening.

 • Omschrijving Freelancer

 • Gebruikersnaam

  U dient in te loggen om gebruik te maken van Opdrachten.nl

 • Opdrachtrubriek

  ICT (applicaties en software)

 • Locatie Opdracht

  Rotterdam

 • Provincie

  Zuid-Holland

 • Bijlagen

 • Gewenste Reacties

  Bedrag per uur

 • Verspreiden via social media