Scrummaster (Jira) (QR8125)


Intern

10/02/2021


 • Omschrijving

  Functie: Scrummaster (Jira) (QR8125)
  Start: 8-3-2021, 40 uur per week
  Periode: 9 mnd+
  Omgeving: Utrecht

  Omschrijving:
  Voor onze klant in Utrecht zijn wij op zoek naar een Scrummaster (Jira).

  Opdrachtomschrijving:
  We zijn bezig met een grote transformatie. We willen steeds verder digitaliseren en onze producten en diensten toegankelijker maken. Met 5 Scrum Teams is het domein IT Bedrijfsvoering continu bezig om onze organisatie te ondersteunen met technische tools en verbeteringen, zodat we steeds beter en sneller van dienst kunnen zijn. Voor de afdeling IT Bedrijfsvoering zijn wij op zoek naar een ervaren Scrum Master die twee teams hierbij gaat ondersteunen.

  Jij bent vakkundig, marktgericht en analytisch sterk. Complexe materie vertaal jij eenvoudig in heldere analyses die je overtuigend weergeeft richting Product Owners, teamleden en zo nodig buiten het Scrum team. Binnen het team motiveer jij je teamleden en creëer je een inspirerende omgeving waarin focus, feedback en innovatie centraal staan. Je bent gericht op samenwerking, hebt een groot inlevingsvermogen en sterke communicatieve en coachende vaardigheden.

  Als Scrum master ben je verantwoordelijk voor het faciliteren en optimaliseren van de Agile werkwijzen en de groei van Agile volwassenheid binnen het team. Daarbij ondersteun je de bekende Scrum Ceremonies en stimuleer je continue verbetering en kennisverdeling tussen de teamleden. Je werkt samen met andere Scrummasters aan het optimaliseren van processen om steeds beter en effectiever te werken. Jij zorgt ervoor dat niets het team in de weg staat om goed werk te kunnen verrichten en je ondersteunt Product Owners bij een goede invulling van hun rol. Kortom je begrijpt als geen ander de ontwikkelingen die een team doormaakt, hanteert de principes die op dat moment nodig zijn en herkent mogelijke conflicten tijdig en weet ze op te lossen.

  We zijn op zoek naar iemand met minimaal 3 jaar ervaring in de rol van Scrum Master. Je begrijpt wat erbij komt kijken om een kwalitatief goed product te ontwikkelen. Je hebt affiniteit met techniek, technische ketens en ervaring met het toepassen van Scrum binnen grotere organisaties. Op persoonlijk vlak kun je goed coachen en inspireren. Je kan het team aansporen om zelf eigenaarschap te nemen over proces, backlog en de omgeving. Je kunt dus coachen, faciliteren en een voorbeeld zijn voor anderen.

  Eisen:
  - heeft minimaal een afgeronde hbo opleiding
  - heeft aantoonbaar kennis en certificering van CSM/PSM
  - heeft aantoonbaar kennis van SAFe, Nexus, Spotify en andere Agile schalingsmodellen
  - heeft aantoonbaar kennis van ICT/Software ontwikkeling
  - heeft aantoonbaar kennis en hands-on ervaring met Jira
  - heeft minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring als Scrummaster
  - heeft minimaal 2 jaar aantoonbaar ervaring met het ondersteunen van meerdere teams als Scrummaster
  - heeft actuele (in de afgelopen 5 jaar) en aantoonbare ervaring met Product Backlog Management
  - heeft actuele (in de afgelopen 5 jaar) en aantoonbare ervaring met IT implementaties binnen complexe omgevingen
  - heeft actuele (in de afgelopen 5 jaar) en minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring met het implementeren van Agile, DevOps en Scrum concepten

  Wensen:
  - afgeronde opleiding is op het gebied van Bedrijfskunde, Verandermanagement, Organisatiekunde of vergelijkbaar
  - heeft aantoonbare ervaring met werken bij vergelijkbare overheidsorganisaties
  - heeft actuele (in de afgelopen 5 jaar) en aantoonbare ... jaar ervaring met Continuous Integration, Continuous Delivery en Continuous Deployment
  0 tot 2 jaar (1 %)
  2 tot 5 jaar (8 %)
  5 jaar of meer (13 %)
  - heeft een afgeronde wo opleiding

  Competenties:
  - Creativiteit: Bekijkt situaties vanuit verschillende invalshoeken. Kan vaststaande interpretatiekaders loslaten, komt tot alternatieve, oorspronkelijke en vernieuwende ideeën.
  - Resultaatgericht: Werkt doelgericht en vasthoudend naar resultaten toe en weet het resultaat op efficiënte en effectieve wijze te realiseren.
  - Deskundigheid: Het ontwikkelen van eigen kennis over het vakgebied en deze kennis effectief benutten voor de eigen functie of organisatie.
  - Kwaliteitsgericht: Hanteert hoge kwaliteitsnormen bij de uitvoering van het werk, bewaakt en verbetert deze waar mogelijk.
  - Samenwerken: Handelt vanuit het groepsbelang en levert samen met anderen een bijdrage aan het gemeenschappelijke resultaat en aan de relaties en sfeer in de groep.

  Extra informatie:
  Qualogy streeft ernaar om iedere kandidaat binnen 5 werkdagen een persoonlijke reactie te sturen.
  Indien de klant een security screening vereist zijn de (eenmalige) kosten hiervan voor eigen rekening.

  NOTE: de Qualogy Aanvragen mogen niet zonder toestemming op internet geplaatst worden!!

 • Omschrijving Freelancer

 • Gebruikersnaam

  U dient in te loggen om gebruik te maken van Opdrachten.nl

 • Opdrachtrubriek

  Management

 • Locatie Opdracht

  Utrecht

 • Provincie

  Utrecht

 • Bijlagen

 • Gewenste Reacties

  Bedrag per uur

 • Verspreiden via social media

BERICHT VAN OPDRACHTGEVER

 • 2021-02-24 12:42:24