Scrummaster/Projectmanager


Intern

19/05/2020


 • Omschrijving

  Functie: Scrummaster/Projectmanager
  Start: 22-6-2020, 36 uur per week
  Periode: 12 mnd+
  Omgeving: Amsterdam

  Omschrijving:
  Voor onze klant in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Scrummaster/Projectmanager

  Functieomschrijving:Voor het programma Bouwen met Informatie zijn wij op zoek naar een scrummaster. Als scrummaster ben je verantwoordelijk voor het organiseren en verzorgen van alles dat nodig is om toepassingen voor de assets te realiseren met op dit moment de focus op Bruggen & Kademuren. Je hebt expertise en affiniteit met data en bent een uitstekend projectmanager. Je bent ervaren en zorgvuldig in je communicatie en hebt het vermogen om makkelijk te schakelen tussen de verschillende gremia binnen en tussen gemeente(n), instituten en overheid. Je hakt knopen door en bent in goed overleg proactief en autonoom. Je komt te werken in het Software ontwikkelingsteam van het programma Bouwen met Informatie, en werkt mee aan verschillende projecten.

  Werkzaamheden:
  - Het organiseren van de voortgang van het werk van de softwareontwikkelingsteams;
  - Het opstellen van een plan van aanpak, het organiseren van het werk, een backlog en scrumboard, het ondersteunen van teamleden, uren en budget;
  - Het regelmatig presenteren van resultaten aan klanten en zorgen voor afstemming via roadmap-presentaties die je deelt met stakeholders;
  - Zorgen voor de benodigde checks va technische en juridische requirements als onderdeel van de standaarden die wij daarvoor hebben.

  Eisen:
  - Minimaal HBO werk- en denkniveau in de richting van digitale communicatie of informatica. Dit dient duidelijk geel gearceerd in het cv te staan.
  - Aantoonbare kennis van tools en technologie op het gebied van platforms voor datamanagement en moderne applicatieontwikkeling. Dit dient duidelijk geel gearceerd in het cv te staan.
  - Minimaal 8 jaar werkervaring in de ICT wereld als Online projectmanager en het samenwerken met development teams opgedaan, waarin mobile en web apps, websites/shops, CMS systemen zijn ontwikkeld. Dit dient duidelijk geel gearceerd in het cv te staan.
  - Minimaal 4 jaar ervaring als teamcoach opgedaan in een complexe omgeving en gewerkt met software ontwikkelaars en kan deze coachende ervaring onderbouwen met gevolgde opleidingen en/of trainingen. Dit dient duidelijk geel gearceerd in het cv te staan.
  - Minimaal 5 jaar in een Agile/Scrum omgeving gewerkt waarin software wordt ontwikkeld, en waarvan minimaal 4 jaar als Scrum Master, en heeft ervaring met Kanban, JIRA, Trello, Confluence en andere ontwikkelprogramma's. Dit dient duidelijk geel gearceerd in het cv te staan.
  - Twee referenties: organisatie - naam contactpersoon - telefoonnummer contactpersoon. Na afstemming met kandidaat en na het gesprek kan de opdrachtgever besluiten om in contact te treden met de referentie. Let op: de referentie dient op de hoogte te zijn

  Wensen:
  - Ervaring met bestuurlijk complexe vraagstukken binnen gemeentelijke context.
  - Aantoonbare ervaring in een spilfunctie tussen primair proces en ICT.


  Extra informatie:
  Qualogy streeft ernaar om iedere kandidaat binnen 5 werkdagen een persoonlijke reactie te sturen.
  Indien de klant een security screening vereist zijn de (eenmalige) kosten hiervan voor eigen rekening.

  NOTE: de Qualogy Aanvragen mogen niet zonder toestemming op internet geplaatst worden!!

 • Omschrijving Freelancer

 • Gebruikersnaam

  U dient in te loggen om gebruik te maken van Opdrachten.nl

 • Opdrachtrubriek

  Management

 • Locatie Opdracht

  Amsterdam

 • Provincie

  Noord-Holland

 • Bijlagen

 • Gewenste Reacties

  Bedrag per uur

 • Verspreiden via social media

BERICHT VAN OPDRACHTGEVER

 • 2020-05-26 10:18:08