Senior Floorwalker


Extern

12/01/2018


 • Omschrijving

  Opdracht:
  De gezochte Floorwalker senior/Coördinator team floorwalkers maakt deel uit van het Cloud Werkplek team en wordt gevraagd om met het projectteam en klantteam alle specials/ exotische werkplekken werkend opleveren en overdragen aan de beheerorganisatie. Kennis van Windows 10 in combinatie met diverse speciale software is hierbij een vereiste. Extra ondersteuning in de vorm van floorwalkers / migratiemedewerkers. De eindgebruikers hebben gedurende de X periode een nieuwe werkplek gekregen. Dat zorgt voor extra vragen. Het is belangrijk dat eindgebruikers vanaf dag 1 normaal kunnen werken, hier ga jij met een team van ICT-ers voor zorg dragen.Jij fungeert als aanspreekpunt voor de gebruikers en bent verantwoordelijk voor het beantwoorden van alle gebruikersvragen en oplossen van problemen die ontstaan n.a.v. de migraties van de werkplekken. Je bent aanwezig op de werkvloer om na de migratie de eerste en meest voorkomende vragen en incidenten van gebruikers op te lossen of door te verwijzen naar de helpdesk of 2e lijns support. Gebruikers weten jou te vinden voor bijvoorbeeld Microsoft- of netwerk issues: Je hebt een goede kennis van Outlook, je weet hoe je gebruikers toegang geeft tot hun agenda, je kunt agenda's opnieuw synchroniseren en accounts unlocken. De nazorg wordt door jullie zorgvuldig bewaakt en opgevolgd zodat de gebruikers van de nieuwe werkplekken weinig problemen zullen ondervinden.

  Achtergrond:
  Dictu ontwikkelt een op cloud technologie gebaseerde werkplekfunctionaliteit ter vervanging van de huidige werkplek. Op dit moment is het programma Cloud Werkplek bezig met een pilot, begin januari wordt naar verwachting gestart met implementatie.In het overall programma CW (Cloud Werkplek) is een deelprogramma CW-EZ voorzien voor de migratie van gebruikers naar de nieuwe werkplek.Binnen dit team wordt de Floorwalker senior gezocht.

  Professionele kennisgebieden:
  - Professional ITSM Support of IT Services

  Eisen (knock-out):
  - Ondersteuning van eindgebruikers bij implementatie nieuwe werkplekken
  - Affiniteit met kantoorautomatisering
  - Ervaring binnen grote organisaties op een ICT ondersteunende afdeling
  - Bereid om 's ochtends om 7 uur op locatie te starten.
  - Minimaal MBO werk- en denkniveau
  - Bereid zijn om te reizen

  Competenties:
  - Je bent overtuigend, klantgericht, flexibel (geen 9 tot 5-mentaliteit) en stressbestendig
  - Hoog verantwoordelijkheidsgevoel, goede communicatieve vaardigheden en in staat klantwensen in concrete oplossingen te vertalen
  - Analytisch, proactief, team player, doorzetter, goed in regelen, hands-on

  Wensen:
  - kan een team floorwalkers aansturen
  - ervaring binnen Cloud Rijksoverheid zware pré

  Deadline: 15-01-2018 voor 17:00 uur
  Tarief: +- € 40,-
  Start: 05-02-2018
  Eind: 31-10-2018 met optie op verlenging
  Uren: 36

  Extra standplaatsen: Utrecht, Eindhoven, Roermond, Groningen, Assen en Zwolle. Vergoeding dienstreizen is in begrepen in het tarief, in de selectie gesprekken zal in overleg worden bepaald vanaf welk aantal uren dagelijkse reistijd, de extra reistijd als werktijd wordt beschouwd.

 • Omschrijving Freelancer

 • Externe Website

  U dient in te loggen om gebruik te maken van Opdrachten.nl

 • Opdrachtrubriek

  ICT (netwerken en systemen)

 • Provincie

  Zuid-Holland

 • Verspreiden via social media