Senior medewerker planning, finance en control


Extern

10/07/2018


 • Omschrijving

  De opdracht: 

  Sr Medewerker PFC 

  Het programma Modernisering IV-landschap betreft de gehele scope van de Belastingdienst. Van omzetbelasting tot natuurschoonwet en het is een politiek heel zichtbaar traject met een veelheid aan besturingsuitdagingen.” Leon Berger, programma-architect Modernisering IV-landschap bij de Belastingdienst. 

  Het programma Modernisering IV-landschap (MIV) van de Belastingdienst maakt een wendbare en robuuste informatievoorziening mogelijk, een vermindering van onderhouds- en beheerlasten, en ruimte voor vernieuwing. Het programma MIV bewaakt de samenhang in dit proces. Hierbij vormt de enterprisearchitectuur-repository een belangrijke ondersteuning. Alle benodigde inzichten in het huidige IV-landschap en de voorziene veranderingen komen hierin samen. 

  In jouw rol van senior medewerker planning, finance en control (PFC) werk je in een klein kernteam dat het programma MIV operationeel managet. Naast de reguliere PFC-taken voert het team financiële en kwaliteitscontroles uit en monitort het de voortgang. Jij ondersteunt de programmamanager. Dat houdt in dat je de verschillende planningen, risico's en rapportages op programmaniveau vertaalt en onderhoudt. Jij bent verantwoordelijk voor de inrichting en vormgeving van de processen en vervolgens voor de uitvoering ervan op programmaniveau. Ook houd je in de gaten of de gemaakte risicobeperkende afspraken worden nagekomen.Het is jouw taak om progammarapportages op te stellen en rapportages voor het directoraat-generaal Belastingdienst te verzorgen. Ook houd je overzicht over de budgetten en de besteding ervan, en ben je gesprekspartner voor de verschillende domeinen als het gaat om de voortgang van de projecten. 

  Eisen: 
  Bewezen aantal jaar ervaring 
  Relevante werkervaring, bij voorkeur in een IT-omgeving, 5 jaar 
  Je hebt een wo-diploma, in een relevante richting 

  Wensen: 
  Analyseren 
  Omgevingsbewustzijn 
  Overtuigingskracht 
  Management of Risks 
  Werkervaring in de Belastingdienstomgeving 

  Engelstalige kandidaten zijn toegestaan.

  Periode: 30-07-2018 t/m 30-10-2018
  Uren: 36 uur (8 uur per dag), totaal 484 uur
   

 • Omschrijving Freelancer

 • Externe Website

  U dient in te loggen om gebruik te maken van Opdrachten.nl

 • Opdrachtrubriek

  Financieel en Administratief

 • Provincie

  Utrecht

 • Verspreiden via social media