Senior Project Manager (gemeente) (QR6480)


Intern

13/03/2019


 • Omschrijving

  Functie: Senior Project Manager (gemeente) (QR6480)
  Start: 13-5-2019, 14 uur per week
  Periode: 12 mnd+
  Omgeving: Castricum (flexibel)

  Omschrijving:
  Voor onze eindklant in Noord-Holland zijn wij op zoek naar een Senior Project Manager (14 uur per week)

  Het domein BOR is verantwoordelijk voor een representatieve openbare ruimte, die schoon, heel en veilig is. Hiervoor werken we nauw samen met onze collega's en de inwoners. Binnen het domein BOR zorgt het team Projecten voor de ontwikkelingen in de gemeenten de civieltechnische advisering en coördinatie voor de (her)inrichting van de openbare ruimte.

  Werkzaamheden:
  Je bent integraal verantwoordelijk voor de betreffende projecten. De eindverantwoordelijkheid en de regie over de uitvoering berust bij opdrachtgever. Je coördineert de civieltechnische advisering van de plannen en stuurt het proces aan voor het verkrijgen van de noodzakelijke vergunningen. Je levert bijdrage in het kader van de P&C-cyclus en houdt controle op de financiën. Je bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar om continuïteit van projecten te waarborgen.

  Profiel:
  Je bent het type 'strategisch projectmanager'.
  Je bezit senioriteit in houding en uitstraling en bent het 'gezicht' van het project richting bestuurders, collega's, belangengroeperingen en inwoners.
  Je hebt naast politiek bestuurlijke en organisatiesensitiviteit, kennis en ervaring in meerdere projectdisciplines. De projectmanager heeft brede kennis van en ervaring met alle aspecten van de ontwikkeling van infrastructurele werken.

  Functie eisen:
  - Je hebt minimaal 10 jaar relevante werkervaring, waarvan minimaal 5 jaar relevante werkervaring voor een gemeente (voorkeur minimaal 8 – 10 jaar gemeente ervaring)
  - Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als projectmanager in een leidende rol bij infrastructurele projecten.
  - Ervaring met projectleiding in het kader van een ProRail tunnel alliantie is een pre.

  Je hebt ervaring met projectmanagement in combinatie met omgevingsmanager.

  Je kunt (strategisch) financiële en juridische kennis alsmede persoonlijke vaardigheden inzetten, die nodig zijn op het niveau van de begeleiding van infrastructurele projecten.
  Je beschikt over de competenties: plannen en organiseren, besluitvaardigheid, opbouwen en onderhouden van relaties, onderhandelen en flexibiliteit.
  Je kunt volledig zelfstandig adviseren aan het bestuur en de organisatie.
  Je hebt leidinggevende vaardigheden opgedaan als projectleider door aansturing van projectorganisatie, dan wel een functie van vergelijkbare aard. Je beschikt over een digitaal veiligheidspaspoort voor infraprojecten (DVP).

  Opleiding:
  Minimaal WO opleidingsniveau (aan te tonen met diploma na uitnodiging interview)

  Motivatie:
  Geef in een document van maximaal 2 x A4 aan wat je motivatie is om deze functie bij de gemeenten te vervullen. Leg in de motivatie in ieder geval de koppeling tussen het door ons gevraagde profiel (inclusief competenties) en het CV. In de motivatiebrief wordt door jou onderbouwd aangegeven waarom je past bij het door de gemeenten gevraagde functieprofiel. De ingediende motivatie wordt beoordeeld op basis van mate waarin is onderbouwd hoe je aansluit op onze inhuurbehoefte.
  Neem verder geen verwijzingen op zoals "zie CV".


  Extra informatie:
  Qualogy streeft ernaar om iedere kandidaat binnen 5 werkdagen een persoonlijke reactie te sturen.
  Indien de klant een security screening vereist zijn de (eenmalige) kosten hiervan voor eigen rekening.

 • Omschrijving Freelancer

 • Gebruikersnaam

  U dient in te loggen om gebruik te maken van Opdrachten.nl

 • Opdrachtrubriek

  ICT (applicaties en software)

 • Locatie Opdracht

  Castricum

 • Provincie

  Noord-Holland

 • Bijlagen

 • Gewenste Reacties

  Bedrag per uur

 • Verspreiden via social media