Sr. Linux Systeembeheerder (CI/CD/Kubernetes) (QR6216)


Intern

06/12/2018


 • Omschrijving

  Functie: Sr. Linux Systeembeheerder (CI/CD/Kubernetes) (QR6216)
  Start: 7-1-2019, 32-36 uur per week
  Periode: 12 mnd+
  Omgeving: Amsterdam

  Omschrijving:
  Voor onze klant in Amsterdam zijn we op zoek naar een Sr. Linux Systeembeheerder (CI/CD/Kubernetes).

  Om het team DevOps engineers te completeren zoeken we een Senior Linux Systeembeheerder. De DevOps engineers verzorgen de infra op basis van infrastructure automation, continuous integration en continuous delivery. De DevOps engineers hebben verantwoordelijkheden op technisch vlak, houden zich bezig met deployment en diverse taken rondom incident en problem management. Zij zorgen ervoor dat de systemen technisch voldoen, getest worden en gemonitord worden, in productie gaan en ook blijven werken, en dat eventuele problemen met systemen opgelost worden. De werkwijze is Agile/Scrum en continuous delivery.

  Werkzaamheden
  Het verzorgen van de infra op basis van infrastructure automation, continuous integration en continuous delivery;
  Ontwikkelen en in gebruik nemen van systemen die technisch voldoen aan de eisen en wensen (Docker en Git);
  Beheren van webservers (VPS, DNS, SSL, security, monitoring);
  Testen en monitoren van de technieken waarop de systemen draaien;
  Incident en probleemmanagement;
  Toepassen van Linux, NGINX, PostgreSQL, Python, PHP;
  Werken op basis van Agile/Scrum.

  Eisen:
  Je beschikt minimaal over een HBO werk- en denkniveau. Het werk- en denkniveau dient aangetoond te worden door middel van een diploma en/of werkervaring. Dit dient duidelijk te blijken uit het cv. Let op! Je moet het document meenemen naar het interview zodat de opdrachtgever kan controleren of deze voldoet. Indien het document niet aanwezig is of niet voldoet kan de score worden bijgesteld.
  Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring (opgedaan in de laatste 5 jaar) met netwerkbeheer en beveiliging. Dit dient duidelijk te blijken uit het cv en toegelicht in de motivatie.
  Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring (opgedaan in de laatste 7 jaar) met Linux systeembeheer. Dit dient duidelijk te blijken uit het cv en toegelicht in de motivatie.
  Je hebt minimaal 3 jaar ervaring (opgedaan in de laatste 5 jaar) met DevOps, Continuous Integration en Continuous Delivery. Dit dient duidelijk te blijken uit het cv en toegelicht in de motivatie.
  Je hebt in het afgelopen jaar aantoonbare ervaring met de volgende producten of vergelijkbaar: Ansible, Docker en/of Openstack. Dit dient duidelijk te blijken uit het cv en toegelicht in de motivatie.
  Je hebt ervaring met Kubernetes. Dit dient duidelijk te blijken uit het cv en toegelicht in de motivatie.
  Minimaal 2 relevante referenties: organisatie - contactpersoon - telefoonnummer
  Wensen:
  Heb je aantoonbare ervaring met opslag en beveiligen van privacygevoelige informatie? De kennis en ervaring dient aangetoond te worden door een omschrijving van de ervaring, referentieprojecten en/of portfolio. Dit dient ook duidelijk te blijken uit het cv en toegelicht in de motivatie.
  Heb je aantoonbare ervaring met Scrum? Geef aan: Meer dan 5 jaar; Meer dan 3 jaar; Meer dan 1 jaar; Minder dan 1 jaar; Geen ervaring. De kennis en ervaring dient aangetoond te worden door een omschrijving van de ervaring, referentieprojecten en/of portfolio. Dit dient ook duidelijk te blijken uit het cv en toegelicht in de motivatie.
  Heb je aantoonbare ervaring met Python? Geef aan: Meer dan 5 jaar; Meer dan 3 jaar; Meer dan 1 jaar; Minder dan 1 jaar; Geen ervaring. De kennis en ervaring dient aangetoond te worden door een omschrijving van de ervaring, referentieprojecten en/of portfolio. Dit dient ook duidelijk te blijken uit het cv en toegelicht in de motivatie.
  Heb je aantoonbare kennis van en ervaring met Geoservices en REST APIs, Jenkins en Gitlab, PostgreSQL? Geef aan: PostgreSQL; Gitlab; Jenkins; REST APIs; Geoservices; Geen ervaring. De kennis en ervaring dient aangetoond te worden door een omschrijving van de ervaring, referentieprojecten en/of portfolio. Dit dient ook duidelijk te blijken uit het cv en toegelicht in de motivatie.
  Motivatie:
  Geef in maximaal 1 pagina aan waarom jij de meest geschikte kandidaat bent voor deze opdracht. Uw motivatie zal worden besproken tijdens het interview, indien je hiervoor wordt uitgenodigd.

  Wat bieden we je?
  Een unieke werkplek waar je een grote bijdrage levert aan de toegankelijkheid van (privacy gevoelige) gegevens;
  De mogelijkheid om met Open Source, Open Data en de nieuwste technieken te werken;
  Een open cultuur, waarin er kritisch naar eigen werk wordt gekeken. Er heerst een gezonde druk op kwaliteit en voorgang, en er is ruimte om te onderzoeken hoe 'het beter kan.

  Extra informatie:
  Qualogy streeft ernaar om iedere kandidaat binnen 5 werkdagen een persoonlijke reactie te sturen.
  Indien de klant een security screening vereist zijn de (eenmalige) kosten hiervan voor eigen rekening.

 • Omschrijving Freelancer

 • Gebruikersnaam

  U dient in te loggen om gebruik te maken van Opdrachten.nl

 • Opdrachtrubriek

  ICT (netwerken en systemen)

 • Locatie Opdracht

  Amsterdam

 • Provincie

  Noord-Holland

 • Bijlagen

 • Gewenste Reacties

  Bedrag per uur

 • Verspreiden via social media

BERICHT VAN OPDRACHTGEVER

 • 2018-12-17 01:38:30

  .