Tech Lead / Software Architect (Python/PHP/Angular)


Intern

19/05/2020


 • Omschrijving

  Functie: Tech Lead / Software Architect (Python/PHP/Angular)
  Start: 22-6-2020, 36 uur per week
  Periode: 6 mnd+
  Omgeving: Amsterdam of Utrecht

  Omschrijving:
  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Tech Lead / Software Architect (Python/PHP/Angular) met kennis en ervaring met de Common Ground principes en User Centered Design methodieken.

  Je bent verantwoordelijk voor het conceptualiseren, richting geven en begeleiden van o.a. kort-cyclische agile experimenten. Je geeft richting aan een IT-structuur voor een moderne toekomstbestendige universele registerfunctie als onderdeel van identiteitsmanagement en registratie processen. Je bouwt samen met het multidisciplinaire team een MVP waarmee verschillende initiƫle gebruiksscenario's getoetst kunnen worden. Je bent onderdeel van een multidisciplinair agile design team en beschik je over de vaardigheden om hands-on mee te draaien in research-, analyse- en conceptualisatie- fasen. Je past de Common Ground principes en de User Centered design methodiek toe in denk- en oplossingsrichtingen. Je bent in staat complexe materie tot realiseerbare en testbare concepten te brengen zodanig dat daarmee met het team POC's uit te voeren zijn ten behoeve van oplossingsgerichte experimenten. Daarnaast beschikt je over zeer goede presentatie skills, ben je sociaal vaardig en houdt van avontuur.

  Welke technieken gebruiken we?
  We ontsluiten data via ReSTful APIs, met microservices die in Docker containers draaien. De data API's zijn geschreven in Python, met behulp van frameworks als Django en Flask. De security services zijn geschreven in Golang en Python met aiohttp. Voor dataopslag gebruiken we vooral Postgres en Elasticsearch. Onze CI stack bestaat uit Jenkins en Ansible, en wij deployen continu naar productie.

  Onze Front-end ontwikkelaars coderen in Angular, React en Vue.js. Doelstellingen voor alle teams zijn 100% coverage, evenals secure programming.

  Werkzaamheden:
  Het opzetten en door ontwikkelen van complexe vernieuwende systemen en het vertalen van theoretische reflectie naar praktische constructie;
  Het verbinden van stakeholders en het presenteren van visie en aanpak aan een gevarieerd veld van stakeholders;
  Vanuit technische expertise zet je experimenten om in testbare functionaliteiten;
  Je werkt gestructureerd, en zorgt dat code goed gedocumenteerd wordt. Daarbij houd je rekening met de Common Ground Principes;
  Je zoekt continu naar nieuwe manier van werken (leren en verbeteren) om samen met het team te komen tot experimentele iteraties.

  Eisen:
  - Minimaal over een WO werk- en denkniveau, in de richting van Computer Science. Het werk- en denkniveau dient aangetoond te worden door middel van een diploma en werkervaring.
  - Minimaal 10 jaar ervaring op het gebied van software ontwikkeling, opgedaan in verschillende complexe organisaties en waarbij is gewerkt met veel verschillende technieken en tooling en databases, waaronder Python, PHP, JavaScript, Angular, React, REST API, docker en Microservices. Dit dient duidelijk te blijken uit het cv d.m.v gele arceringen en toegelicht in de motivatie.
  - Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als Tech Lead en/of Software architect, in zowel commerciƫle als overheidsinstanties waar volgens Agile/Scrum principes wordt gewerkt en waarin hij/zij heeft samen gewerkt in een multidisciplinair team. Dit dient duidelijk te blijken uit het cv d.m.v gele arceringen en toegelicht in de motivatie.
  - Aantoonbare ervaring als Tech Lead opgedaan voor projecten waarin identiteitsmanagement een hoofdrol heeft gespeeld. Dit dient duidelijk te blijken uit het cv d.m.v gele arceringen en toegelicht in de motivatie.
  - Twee referenties: organisatie - naam contactpersoon - telefoonnummer contactpersoon. Na afstemming met kandidaat en na het gesprek kan de opdrachtgever besluiten om in contact te treden met de referentie. Let op: de referentie dient op de hoogte te zijn

  Wensen:
  - Kennis van en ervaring met de Common Ground principes inside out. Geef aan:
  Meer dan 5 jaar (75%)
  Meer dan 4 jaar (60%)
  Meer dan 3 jaar (45%)
  Meer dan 2 jaar (30%)
  Meer dan 1 jaar (15%)
  Minder dan 1 jaar (7,5%)
  geen ervaring (0%)
  - Ervaring met het omzetten van idee naar experimenten en testbare functionaliteit. Geef aan:
  Meer dan 5 jaar (25%)
  Meer dan 4 jaar (20%)
  Meer dan 3 jaar (15%)
  Meer dan 2 jaar (10%)
  Meer dan 1 jaar (5%)
  Minder dan 1 jaar (2,5%)
  geen ervaring (0%)

  Motivatie:
  Geef in maximaal 1 pagina aan waarom u als kandidaat de meest geschikte bent voor deze opdracht. Hieruit dient te blijken dat je over uitstekende Nederlandse schriftelijke vaardigheden beschikt.

  Let op, er wordt hier gevraagd naar een motivatie van de kandidaat.

  Uw motivatie zal worden besproken tijdens het interview, indien de kandidaat hiervoor wordt uitgenodigd.


  Extra informatie:
  Qualogy streeft ernaar om iedere kandidaat binnen 5 werkdagen een persoonlijke reactie te sturen.
  Indien de klant een security screening vereist zijn de (eenmalige) kosten hiervan voor eigen rekening.

  NOTE: de Qualogy Aanvragen mogen niet zonder toestemming op internet geplaatst worden!!

 • Omschrijving Freelancer

 • Gebruikersnaam

  U dient in te loggen om gebruik te maken van Opdrachten.nl

 • Opdrachtrubriek

  Management

 • Locatie Opdracht

  Amsterdam

 • Provincie

  Noord-Holland

 • Bijlagen

 • Gewenste Reacties

  Bedrag per uur

 • Verspreiden via social media

BERICHT VAN OPDRACHTGEVER

 • 2020-06-02 08:54:49