Telemarketeers/afsprakenmakers (ZZP)


Intern

14/11/2017


 • Omschrijving

  Wie zijn wij:

  Wij zijn een Software & Services bedrijf die sinds 1992 het MKB ontzorgt met software pakketten. Onze missie statement is: "Maatwerk software leveren voor een standaardprijs". Dat betekent dat wij een uitgebalanceerd ERP-pakket inclusief maatwerk leveren voor de prijs van een standaardpakket. We hebben jarenlange ervaring in het leveren van softwarepakketten in diverse branches, van houthandelaren tot aan financiele instellingen en groothandel. Onze programmatuur is zo flexibel dat wij snel maatwerk kunnen leveren. Wij denken met onze klanten mee, nemen daar de tijd voor en zorgen voor langhoudende relaties. Onze visie is gericht op de toekomst en volgen we continue de trends en ontwikkelingen van de markt. Wij gaan altijd een stap verder, want van A naar B is simpel, maar de key tot succes is risico's nemen. We blijven dus innoveren en streven continuïteit ten zeerste na.

  Telemarketeers/afsprakenmakers (ZZP):

  Voor de verdere doorgroei van ons bedrijf zijn we zijn op zoek naar Telemarketeers/afsprakenmakers (ZZP). In deze functie ben je verantwoordelijk voor het telefonisch benaderen van potentiële B2B klanten, hen te informeren, te overtuigen en bij interesse een afspraak te maken voor onze consultants
  Natuurlijk krijgt je de volledige vrijheid om optimaal te presteren. Je kunt gewoon van uit huis werken en werktijden kun je volledig zelf bepalen. Een bellijst via een crm systeem krijg je van ons. Je hebt alleen een telefoon en een computer/laptop nodig. De verdiensten zijn op basis van een bovengemiddeld provisieregeling. Je hoeft dus niet te verkopen, alleen een goede afspraak te maken met de juiste persoon.

  Functie-eisen:

  Je hebt ervaring met B2B telemarketing en kan inhoudelijk adviseren.
  Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en een prettige stem.
  Je hebt overtuigingskracht en je bent in staat bezwaren te weerleggen.
  Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;
  Je beschikt over telefoon en pc/laptop.
  Je werkt als zelfstandige (ZZP).

  Wat bieden wij?

  Zeer royale provisie regeling als klanten het product van ons kopen. Je ontvangt een percentage van de omzet (tussen de € 800,- en € 2.000,- per opdracht).
  Begeleiding en ondersteuning bij het maken van afspraken.
  Contract op freelance /ZZP basis.
  Leuke uitdagende functie die volledig vrij en vanuit je thuislocatie in te vullen is.

  Interesse? Reageer dan nu

 • Omschrijving Freelancer

 • Gebruikersnaam

  U dient in te loggen om gebruik te maken van Opdrachten.nl

 • Opdrachtrubriek

  Marketing, Communicatie en Sales

 • Locatie Opdracht

  Deze opdracht is niet locatiegebonden

 • Provincie

  Deze opdracht is niet locatiegebonden

 • Bijlagen

 • Gewenste Reacties

  Anders

 • Verspreiden via social media