Testco├Ârdinator QR8871

Testco├Ârdinator QR8871


Intern

19/05/2022


 • Omschrijving

  Functie: Testcoördinator (QR8871)
  Start: 13-6-2022, 32-40 uur per week
  Periode: 6 mnd+
  Omgeving: Rotterdam (hybride)

  Omschrijving:
  Voor onze opdrachtgever in Rotterdam (hybride werken) zijn wij op zoek naar een Testcoördinator.

  Waar ben jij van?
  Jij bent van het borgen van de kwaliteit en bruikbaarheid van ons projectteam. Jouw toegevoegde waarde zit in het duidelijk krijgen van de wensen, het opsporen van fouten en het vergroten van het kwaliteitsdenken binnen het hele team.

  Jouw functie
  De opdrachtgever wil het huidige CMS vervangen en een vernieuwde corporate website leveren aan de klanten. Deze website willen ze blijven innoveren op basis van feedback en gebruikerservaring van bezoekers.

  Inmiddels is de aanbestedingsfase voorbij en is bekend dat het nieuwe CMS een open source Drupal-systeem zal worden. Nieuwe extensies, plug-ins en componenten die worden ontwikkeld, kunnen door iedere ontwikkelaar worden overgenomen. Er is meer vrijheid en snelheid in ontwikkelen. Verder staat 'open source' voor vrij hergebruik, beschikbaarheid van de broncode en het kunnen hergebruiken van afgeleid werk onder dezelfde voorwaarden.

  De nieuwe website dient gebruikers een verbeterde digitale dienstverlening te bieden in heldere taal, volgens de laatste wettelijke kaders op het gebied van privacy, security, toegankelijkheid en archivering. Doel is het verbeteren van de gebruikersvriendelijkheid, overzichtelijkheid en vindbaarheid van de digitale dienstverlening en informatievoorziening via de website. De content reflecteert in sommige onderdelen automatisch de informatiebehoefte van de bezoekers.
  Je bent als testexpert automatisch onderdeel van de community waarin je kennis en kansen deelt met andere testers binnen het concern.

  Voor de ontwikkeling van de website heeft de organisatie de voorkeur voor een Scrum (of vergelijkbare) manier van werken.

  Jouw profiel

  Zij zoeken een testexpert met testervaring die goed om kan gaan met onduidelijke testbasis en wisselende doelstellingen. Je bent kritisch en nauwkeurig. In de snelheid van de ontwikkelingen zien anderen wel eens iets over het hoofd en wordt het gewaardeerd als je daar scherp op bent. En vaak zul je al met testen moeten beginnen voordat iets helemaal af is; daar inventief mee om kunnen gaan zal jou en het team helpen de vaart er in te houden. En je zet je schouders eronder om eventuele onduidelijkheden duidelijk te krijgen. Zelf als moet je daar wat volharding in vertonen.

  Eisen

  Je beschikt over minimaal een afgeronde hbo-opleiding;
  Je bent TMap® of ISTQB gecertificeerd;
  Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als Software Tester waarvan minstens 1 jaar in een scrumteam;
  Je hebt ervaring met het testen van (grootschalige) websites;
  Je hebt ervaring met het vormgeven van het testproces;
  Je beschikt over goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

  Wensen

  Ervaring met het coördineren en uitvoeren van functioneel en regressietesten;
  Ervaring met het testen van systeemkoppelingen of ketentesten (API-testing);
  Systeemkennis van en ervaring met Drupal;

  De afdeling

  Het team Functioneel Beheer is verantwoordelijk voor de applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Denk daarbij aan het inter- en intranet, het zaaksysteem en de applicatie die de calls voor de diverse servicedesks vastlegt. Binnen FB is het testteam ondergebracht ( een community die allerhande testdienstverlening faciliteert, testexpertise levert en zorgt voor borging en vergroting van de testcompetentie binnen het hele concern).

  Deze opdracht is helaas niet geschikt voor ZZP-ers met een eenmanszaak of BV DGA
   

 • Omschrijving Freelancer

 • Gebruikersnaam

  U dient in te loggen om gebruik te maken van Opdrachten.nl

 • Opdrachtrubriek

  ICT (applicaties en software)

 • Locatie Opdracht

  Rotterdam (hybride)

 • Provincie

  Zuid-Holland

 • Bijlagen

 • Gewenste Reacties

  Bedrag per uur

 • Verspreiden via social media