242724 - Security officer

242724 - Security officer


Intern

25/03/2015


  • Omschrijving

    Wij zijn voor een van onze eindklanten in Den Haag op zoek naar een Security officer. Proces:
    Deadline: vrijdag 27 maart 11:00 uur Startdatum: 1-4-2015
    Einddatum: 30-7-2015
    Gemiddeld aantal uren per week: 20
    Indicatie/Maximaal tarief: zo scherp mogelijk Organisatie:
    De eindklant voelt zich verantwoordelijk voor de financiële bewustwording van mensen. Ze bieden begrijpelijke oplossingen waardoor haar klanten zelf bewuste keuzes kunnen maken voor een gezonde financiële toekomst. Om succesvol te zijn in een snel veranderende wereld wil de opdrachtgever een toonaangevende speler zijn op het gebied van e-commerce en intelligence. In rap tempo passen ze haar bestaande infrastructuur aan om klanten fundamenteel beter te bedienen. Het bedrijfsonderdeel Business Information Services (BIS) is de spil in dit proces. Functie:
    Het ontwikkelen van informatiebeveiligingsbeleid en daaruit voortvloeiende richtlijnen. Verantwoordelijkheden per resultaatgebied:
    Informatiebeveiligingsplan (beleid, analyse en onderzoek) Ontwikkelt informatiebeveiligingsplan, -beleid, -normen en –controledoelstellingen; Identificeert (externe) regels en voorschriften met betrekking tot informatiebeveiliging en organiseert de besluitvorming om naleving van voor de opdrachtgever haar relevante regels en voorschriften te borgen in de organisatie; Onderzoekt activiteiten in projecten en de staande organisatie in de context van het informatiebeveiligingsplan. Specifiek: Informatiebeveiligingsmanagement (methoden/technieken en instrumenten, contract- en leveranciersmanagement) Ontwikkelt en implementeert een informatiebeveiligingsproces voor de eigen organisatie en bewaakt de naleving van het proces door de organisatie aan de hand van het informatiebeveiligingsplan; Bewaakt ontwikkelingen in de markt en beoordeelt deze op hun toepasbaarheid binnen de organisatie; Audits (analyse en onderzoek, advies) Leidt en/of neemt deel aan (periodieke) audits om te controleren of de vereiste informatie beveiligingsniveaus aanwezig zijn; Rapporteert afwijkingen/bevindingen aan managers en bewaakt de voortgang van gerelateerde verbeteracties die deze managers in gang zetten; Houdt regelmatig presentaties voor medewerkers/afdelingen om het bewustzijn te stimuleren op het gebied van informatiebeveiliging. Profiel:
    Kennis van het specifieke vakgebied op HBO / WO-niveau; Kennis van toegepaste technieken, methodieken, producten en diensten binnen het vakgebied; Kennis van de bedrijfsprocessen en -organisatie binnen relevante bedrijfsonderdelen; Analytische vaardigheid voor beoordeling verstoringen/beveiligingsincidenten; Sociale vaardigheid voor advisering, overleg; 5 of meer jaar relevante ervaring. Competenties:
    Resultaatgerichtheid
    Impact
    Expertise
    Probleemoplossend vermogen

  • Omschrijving Freelancer

  • Gebruikersnaam

    U dient in te loggen om gebruik te maken van Opdrachten.nl

  • Opdrachtrubriek

    Management

  • Locatie Opdracht

    1

  • Provincie

    Zuid-Holland

  • Bijlagen

  • Gewenste Reacties

    Bedrag per uur

  • Verspreiden via social media

BERICHT VAN OPDRACHTGEVER

  • 2015-04-01 05:26:14

    Hartelijk dank voor de reactie op de aanvraag n.a.v. onze advertentie op Opdrachten.nl.

    Indien wij voldoende aanknopingspunten zien in je CV nemen wij binnen 2 weken contact met je op om de details van de opdracht te bespreken.

    Mocht je binnen deze termijn geen reactie ontvangen bewaren wij je CV in ons bestand en houden wij eventuele nieuwe projectmogelijkheden voor je in de gaten.

    Al onze actuele vacatures tref je aan op onze website: http://www.harveynash.com/nl/vacatures/

    Fijne dag!

    Met vriendelijke groet,

    Joris van Leeuwaarden
    Recruitment Consultant
    Harvey Nash

    T: +31 (0)346 581 058
    M: +31 (0)621 847 821