Interim Rechterhand Gebiedsmanager

Interim Rechterhand Gebiedsmanager


Intern

14/09/2023


 • Omschrijving

  Onze opdrachtgever is een middelgrote gemeente in Zuid-Holland. Het is een gemeente waar momenteel veel veranderingen plaatsvinden, oa op het gebied van de organisatie-indeling, pilots, bijzondere projecten etc. Actieve gemeente met zeer uiteenlopende en complexe (her)ontwikkelingen. Door de toegenomen werkzaamheden en grootte van de projecten worden de werkzaamheden voor één van de gebiedsmanagers teveel. Hierdoor is men momenteel op zoek naar een interimmer die hem bij kan staan. Het is een project voor minimaal 16 uur pw en liefst meer als je deze beschikbaar hebt. De werkzaamheden worden passend gemaakt op de beschikbare uren. Het gaat om een periode van minimaal 1 jaar.

  Het gaat hier feitelijk om een nieuwe functie binnen de gemeente namelijk de rechterhand van een gebiedsmanager. Je werkt nauw met elkaar samen je draagt bij aan het coördineren van diverse projecten, ruimtelijke initiatieven, overlegstructuren, informatiepositie en beleidsontwikkeling.
  Zo help je hem in de dagelijkse coördinatie van de projectleiders en vakteams. Je bewaakt het dagelijks beheer in de voortgang van de diverse projecten, je draagt bij in de strategische advisering en directe rapportage via de gebiedsmanager aan directie en het college van B&W. Opdrachtnemen/opdrachtgeven aan zowel de project- als lijnorganisatie. Voorstellen doen voor het verbinden van de lijn- met de projectorganisatie en integreren van samenwerkingsverbanden tussen (project)teams etc. Je zult zelf dus ook zeer sterk in de inhoud.

  Wij zijn op zoek naar een interimmer met meerjarige gemeentelijke projectervaring binnen het ruimtelijke domein. De klant staat open voor verschillende soorten professionele achtergronden. Gemeentelijke ervaring is echter een must.

  Om het goed te kunnen vinden met de gebiedsmanager communiceer je open en direct en heb je een no-nonsense instelling. Je kunt goed omgaan met de politiek.
  Meer informatie is aanwezig, neem gerust contact op.

  Graag reacties inclusief beschikbaarheid en tarief.

 • Omschrijving Freelancer

 • Gebruikersnaam

  U dient in te loggen om gebruik te maken van Opdrachten.nl

 • Opdrachtrubriek

  Management

 • Locatie Opdracht

  Zuid-Holland

 • Provincie

  Zuid-Holland

 • Bijlagen

 • Gewenste Reacties

  Bedrag per uur

 • Verspreiden via social media