Nuttige Informatie

Boekhouden voor starters en ervaren ondernemers

Boekhouden voor starters en ervaren ondernemers

Als zelfstandige ondernemer heb je meer verstand van andere zaken dan van boekhouden. Van marketing communicatie bijvoorbeeld, van ontwerpen, financieel plannen of misschien wel het verzorgen van een grote catering op locatie. Toch is het voeren van een administratie een belangrijke sluitpost én het begin van een nieuw succesjaar.

Dat zit zo. Jouw bedrijf heb je misschien uit noodzaak of uit passie gestart. Maar er moet brood op de plank komen wat alleen maar betaald kan worden met het geld dat je verdient. Het geld dat je factureert. Factureer je niet, dan gebeurt er ook niks. De administratie houdt alle inkomsten en kosten keurig in het gareel. Aan het einde van elke maand krijg heb je keurig overzicht van je ingaande en uitgaande geldstromen. Aan het einde van het jaar maak je de balans op tot een jaarrekening en heeft de belastingdienst het laatste woord. Dan wordt het interessant: hoe ik geld over of moet ik orde op zaken stellen?


Online boekhouden: handig!
e-Boekhouden.nl biedt alles wat u als zzp’er of freelancer nodig heeft. Eenvoudige invoerschermen, hoge mate van automatisering en ongeevenaarde gebruiksvriendelijkheid. Boekhouden en factureren op een manier die u begrijpt! 

Urenregistratie, factureren en boekhouden in één

Voer periodiek uw facturabele uren in, klik vervolgens op ‘Facturen maken’ en alle facturen worden opgemaakt. Deze facturen zijn opgemaakt in uw eigen huisstijl met logo. Nadat u deze facturen goed bevonden heeft, stuurt u deze als pdf-bestand naar uw klanten of u print ze uit om per post te verzenden.  Iedere 24 uur worden uw afschriften automatisch in de boekhouding geplaatst. Kortom, het overgrote deel van uw boekhouding is al klaar!

Zelf boekhouden = kosten besparen

Boekhouden met e-Boekhouden.nl is makkelijker dan u denkt. Als u de facturen, bonnetjes en afschriften klaar heeft liggen, dan kunt u aan de slag. Door zelf de boekhouding te doen kunt u een flinke kostenbesparing realiseren. Komt u er toch niet uit, dan staat onze deskundige en razendsnelle helpdesk u graag te woord!

Boekhouden in de cloud

e-Boekhouden.nl is zonder installatie, vanaf iedere locatie, met ieder apparaat met internetverbinding te gebruiken. U kunt dus altijd uw financiële situatie inzien. Wij zorgen ervoor dat e-Boekhouden.nl blijft voldoen aan de geldende wet- en regelgevingen en zorgen voor een dagelijkse back-up.

Boekhouden met uw Mac

De meeste populaire boekhoudpakketten zijn geschreven voor Windows versies. Werkt u met een Mac? Bij e-Boekhouden.nl hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. e-Boekhouden.nl is uitermate geschikt voor het het besturingssysteem Mac Os X.   

Online boekhouding gratis voor starters

Voor de startende ondernemer hebben wij een abonnement waarmee u gedurende uw eerste ondernemersjaar gratis kunt boekhouden en factureren. Bent u geen startende ondernemer, dan bieden wij evengoed een abonnement dat afgestemd is op uw wensen. Kies uit de boekhoudmodule, de facturatiemodule of een combinatie van beide en u kunt direct starten met een professionele online boekhouding!
 
Probeer het zelf gratis: Gratis uitproberen