Functioneel Beheerder/Business Analist (QR8217)

Functioneel Beheerder/Business Analist (QR8217)


Intern

29/03/2021


 • Omschrijving

  Functie: Functioneel Beheerder/Business Analist (QR8217)
  Start: 23-4-2021, 36 uur per week
  Periode: 6 mnd+
  Omgeving: Apeldoorn

  Omschrijving:
  Wegens vervanging tijdens ziekte zoeken wij tijdelijk een Functioneel Beheerder/Business Analist.

  Als Functioneel Beheerder/Business Analist ga je aan de slag binnen het team Informatiemanagement. Een team dat bestaat uit ongeveer 40 medewerkers, die zorg dragen voor de instandhouding en doorontwikkeling van het ICT landschap. En dat is een brede verantwoordelijkheid, namelijk van Informatie-advies tot helpdesk en van GEO informatie tot Proces automatisering. Een diversiteit aan collega’s, die het leuk vinden om professioneel bezig te zijn en tegelijk met elkaar betrokken zijn op elkaars wel en wee. Tevens een team in ontwikkeling met vooral focus op het goed positioneren van functioneel beheer/business analyse.

  Wat ga je doen?
  In de dynamische wereld van de informatievoorziening zijn wij bezig met een kanteling van IT als middel naar informatievoorziening als 4e productiefactor. Voor deze professionaliseringsslag zijn we op zoek naar een Functioneel beheerder die stevig in zijn of haar schoenen staat. Je aandachtsgebied bestaat uit de werkprocessen en informatievoorziening van de afdeling BDI (Bedrijfsvoering, Dienstverlening en Informatiemanagement) en het programma Digitale Transformatie. Als functioneel beheerder help je de informatievoorziening van processen te verbeteren. Daarbij kijk je verder dan alleen applicaties. In deze rol werk je binnen verschillende afdelingen in onze organisatie, om daar de gehele informatievoorziening te verbeteren. Dat betekent dus dat je in steeds wisselende samenstellingen van teams werkt. Jij bent de aanjager van nieuwe ontwikkelingen. Daar waar je knelpunten ziet, ga je het gesprek aan met de afdelingen en ga je op zoek naar oplossingen.

  Als Functioneel Beheer/Business Analist werk je nauw samen met de informatieadviseurs. Waar zij de lange termijn strategie uitzetten ga jij de organisatie in om deze om te zetten in concrete doelen. Jouw werk is geslaagd als de afdeling ervaart dat de informatievoorziening bijdraagt aan het behalen van de doelen van de afdeling. Tijdens je werk houd je oren en ogen open om te kijken of je ruimte ziet voor verbetering. Je kan dit vertalen in concrete projecten. Je draagt zelf ook bij aan die projecten en aan projecten van anderen.

  Eisen:
  - U voegt een CV toe van maximaal 2 pagina s (opgesteld in het Nederlands).
  - Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie als functioneel beheerder/business analist binnen een IV afdeling.
  - Een afgeronde hbo opleiding in een relevante richting.
  - Nederlands taal machtig in woord en geschrift (minimaal taalniveau B2)

  Wensen:
  - Relevante ervaring als functioneel Beheerder/Business Analist binnen een IV afdeling.
  - Relevante ervaring in het werken onder architectuur en werken op basis van de BiSL en ASL Frameworks en Applicatie Lifecycle Management.
  - Aantoonbare relevante ervaring waaruit blijkt dat je in staat bent het gesprek te voeren met (technisch) applicatiebeheer, dat betrokken is bij implementatie en beheer van het applicatielandschap. Daarnaast ben je in staat het gesprek te voeren met de uitvoerende afdelingen die je ondersteunt.
  - Je bent in staat om te denken vanuit de behoefte. Dat vraagt ook van je om de vraag achter de vraag te ontdekken. Je denkt mee met de organisatie en daagt collega’s uit. Je zoekt daarbij niet automatisch de oplossing in systemen.
  - Aantoonbare relevante ervaring in het zelfstandig maken van:
  Business analyses & Business cases.
  Proces(her)ontwerpen.
  Functionele requirements.
  Functionele ontwerpen.

  Motivatie:
  Eisen en wensen één voor één toelichten.


  Extra informatie:
  Qualogy streeft ernaar om iedere kandidaat binnen 5 werkdagen een persoonlijke reactie te sturen.
  Indien de klant een security screening vereist zijn de (eenmalige) kosten hiervan voor eigen rekening.

  NOTE: de Qualogy Aanvragen mogen niet zonder toestemming op internet geplaatst worden!!

 • Omschrijving Freelancer

 • Gebruikersnaam

  U dient in te loggen om gebruik te maken van Opdrachten.nl

 • Opdrachtrubriek

  ICT (netwerken en systemen)

 • Locatie Opdracht

  Apeldoorn

 • Provincie

  Gelderland

 • Bijlagen

 • Gewenste Reacties

  Bedrag per uur

 • Verspreiden via social media