Senior Python Developer (QR9227)

Senior Python Developer (QR9227)


Intern

13/03/2023


 • Omschrijving

  Functie: Senior Python Developer (QR9227)
  Start: 1-4-2023, 36 uur per week
  Periode: 12 mnd+
  Omgeving: Arnhem

  Omschrijving:
  Voor onze eindklant in Arnhem zijn wij op zoek naar een Senior Python Software Developer/Engineer voor team Automatische Klantinpassing (32-36u).

  Team:
  De energietransitie zorgt ervoor dat we steeds meer aanvragen krijgen voor het aansluiten van grootverbruikers en dat bestaande klanten hun gecontracteerde vermogen willen ophogen. Daarnaast raakt het elektriciteitsnet steeds meer belast, waardoor gekeken wordt naar alternatieve methodes om de beperkte ruimte te verdelen, bijvoorbeeld met congestiemanagement.
  Met het scrumteam Automatische Klantinpassing (AKI) zijn we aan het werk om tooling te ontwikkelen waarmee inpassingsanalyses gemaakt kunnen worden door Netarchitecten. AKI is onderdeel van het programma Klant & Ontwerp en we focussen ons vooral op de strategische pijler ‘Beter Benutten Net’.

  De afgelopen jaren zijn meerdere tools en functionaliteiten ontwikkeld. Onze volgende stap is om een betere gebruikersreis te faciliteren, functionaliteiten te integreren en nieuwe ontwikkelingen zoals congestiemanagement hier naadloos op te laten aansluiten. Onze visie is dat dit vanuit één nieuwe interface zal zijn.

  Het scrumteam bestaat op dit moment uit een Product Owner, Scrum Master, meerdere Developers en UX’ers. We zijn een hecht team, waarbij we zowel aandacht hebben voor het behalen van resultaten als voor elkaar. We werken hybride (zowel thuis als op kantoor) en we hebben daarbij minimaal eens per week een kantoordag.

  Profiel:
  Met jouw energie blink je uit als Python software developer/engineer binnen het team. Je bent het best te omschrijven als nieuwsgierig, leergierig, analytisch en een teamspeler. Met jouw ervaring weet je precies hoe je complexe IT-uitdagingen aanvliegt. Je houdt van de uitdaging om code geoptimaliseerd en beheersbaar op te zetten, weet hoe je een project aan van de grond af aan opbouwt en zoekt graag naar nieuwe oplossingen die onze eindgebruikers echt verder helpen. Daarnaast krijg je energie om je kennis over te dragen om het kennisniveau van het team naar een hoger niveau te tillen.

  Eisen:
  - Minimaal 7 jaar professionele ervaring als software developer/engineer;
  - Minimaal 5 jaar werkervaring met Python;
  - Verder ervaring met:
  - Kubernetes
  - FastAPI en het ontwerpen van API s
  - CI/CD (Github Actions, AWS)

  Wensen:
  - Kennis van ervaring met:
  - R
  - Angular
  - E2E testen
  - Algemene architectuur kennis
  - Ervaring met Agile werken

  Referentie:
  Naam, functie en contactgegevens referent (of deze kunnen op aanvraag aangeleverd worden).

  Extra informatie:
  Qualogy streeft ernaar om iedere kandidaat binnen 5 werkdagen een persoonlijke reactie te sturen.
  Indien de klant een security screening vereist zijn de (eenmalige) kosten hiervan voor eigen rekening.

 • Omschrijving Freelancer

 • Gebruikersnaam

  U dient in te loggen om gebruik te maken van Opdrachten.nl

 • Opdrachtrubriek

  ICT (applicaties en software)

 • Locatie Opdracht

  Arnhem

 • Provincie

  Gelderland

 • Bijlagen

 • Gewenste Reacties

  Bedrag per uur

 • Verspreiden via social media