Word een reseller


Intern

02/12/2019


 • Omschrijving

  Word een reseller

  Wij willen ons netwerk van resellers graag uitbreiden met partijen die actief betrokken willen zijn bij onze producten. Wij zijn op zoek naar nieuwe Reseller.

  Heeft u affiniteit met sales, en maakt u graag klanten blij met innovatieve oplossingen? maar heeft u daar niet de juiste middelen daarvoor? Dan is het wellicht wel interessant om een reseller te worden. Ontdek de vele voordelen!

  Reseller – Wat houdt dat in?
  Als reseller kunt u onze ontwikkelde BIM Runner en CityGML Runner aan uw klanten verkopen. Dit betekent dat u naast uw eigen diensten en activiteiten, onze produkten verkoopt zonder investering!
  U weet zelf wat het beste is voor uw klanten en wat zij nodig hebben om uw dienst optimaal te benutten. U blijft dus ook zelf de contactpersoon voor uw klant.
  U bepaalt welke producten u wilt integreren in de totaaloplossing die u aan uw klanten verkoopt. Achter de schermen zorgen wij ervoor dat juiste producten en kennis wordt ingezet zodat alles uitstekend is geregeld. Kortom, u doet waar u goed in bent, en wij zorgen voor de rest.

  Wat is BIM eigenlijk?
  BIM staat voor Bouwwerk Informatie Model (ook wel Management). Een BIM Is een digitale weergave van de functionele en fysieke eigenschappen van een bouwwerk. Een virtuele versie van bijvoorbeeld een gebouw of infrastructuur, of het proces om daartoe te komen. Een virtuele versie van bijvoorbeeld een gebouw of infrastructuur, of het proces om daartoe te komen. De kern van het BIM is een 3D-model, de geometrie. Hieraan zijn alle gegevens gekoppeld die nodig zijn voor het ontwerpen, bouwen en beheren van het bouwwerk.

  We zetten nog even de voordelen voor u op een rijtje:
  1. Geen investering.
  2. Een totaalpakket kunnen aanbieden.
  3. U werkt flexibel.
  4. Wij geven een zeer riante beloning!
  Als reseller koopt u pas bij ons in nadat u onze software heeft verkocht aan uw klant.
  Mocht u aan bovenstaande voldoen, dan zouden wij graag met u in contact komen.

 • Omschrijving Freelancer

 • Gebruikersnaam

  U dient in te loggen om gebruik te maken van Opdrachten.nl

 • Opdrachtrubriek

  Marketing, Communicatie en Sales

 • Locatie Opdracht

  Deze opdracht is niet locatiegebonden

 • Provincie

  Deze opdracht is niet locatiegebonden

 • Bijlagen

 • Gewenste Reacties

  Anders

 • Verspreiden via social media

BERICHT VAN OPDRACHTGEVER

 • 2019-12-09 02:28:25

  de bijlage is niet beschikbaar waardoor het onduidelijk is geworden