ZZP Interieurstylist

ZZP Interieurstylist


Intern

09/11/2023


 • Omschrijving

  Ben jij de creatieve interieurstylist die wij zoeken voor Morres in Hulst? Als zzp-interieurstylist ben jij dé expert in het bepalen van de trends op het gebied van kleur en materiaal. Jij voorziet onze klanten van deskundig advies over styling, materialen en kleurcombinaties, waardoor hun interieur direct een eigentijdse uitstraling krijgt! Door jouw talent en inzicht worden woonwensen werkelijkheid. Jouw klantadvies zet jij moeiteloos om in verkoopkansen. Het einddoel? Tevreden klanten en een bloeiende omzet voor onze winkel. Wat ga je doen?
  Morres is dé grootste woonwinkel van Nederland én België, met maar liefst 40.000 m2 aan inspiratie. Binnen onze uitgebreide collectie vind je honderden producten van meer dan 200 vooraanstaande merken, allemaal in de categorieën wonen en slapen. Bovendien zijn we trots onderdeel van De Mandemakers Groep. We hechten veel waarde aan service, beleving en gastvrijheid. Wij zoeken een ervaren zzp-interieurstylist die àlles weet van wonen en slapen. Jouw rol gaat verder dan advies, je creëert interieurplannen, adviseert ons verkoopteam en biedt op maat gemaakt advies, zelfs bij klanten thuis. - Jij creëert moodboards, stelt kleurschema's op, maakt 3D-tekeningen, doet aanbevelingen voor meubels en geeft stylingadvies
  - Je werkt met Pcon of Sketchup om interieuradviezen op papier te zetten voor klanten en collega’s
  - Jij zet interieuradviezen met succes om naar verkoop Wat kun je verwachten?
  Bij Morres streven we ernaar om niet alleen de verwachtingen van onze klanten te overtreffen, maar ook die van onze medewerkers. Bij ons kom je terecht in een sfeervolle en bourgondische werkomgeving en word je met warmte ontvangen. Denk aan gezellige borrels in onze winkelbar en heerlijke maaltijden met korting in ons restaurant. Jij bent een waardevol lid van ons team en we willen dat je je hier thuis voelt.
  - We bieden een competitief tarief, afhankelijk van ervaring
  - De mogelijkheid om als zzp’er aan de slag te gaan als interieurstylist, evenals de optie voor loondienst, is bespreekbaar
  - Je krijgt van ons een interieur koffer met alles wat jij nodig hebt om je werk goed te kunnen doen, inclusief tablet
  - Korting op onze producten
  - € 1000,- bonus als je een nieuwe medewerker aandraagt
  - Reiskostenvergoeding, € 0,21 per gereden kilometer
  - Gezellige borrels, teamuitjes en bedrijfsfeesten
  - Onbeperkt online trainingen via GoodHabitz
  - Korting op de leukste uitjes met de Mandemakers Family Club Heb jij het in huis?
  Uiteraard heb jij als zelfstandig interieurstylist gevoel voor interieur, ben je op de hoogte van de laatste trends en ben je creatief. Maar je biedt ook een luisterend oor en bent oprecht geïnteresseerd in de klant. Alleen als je precies aanvoelt wat die wil, kun je het beste advies geven. Verder:
  - Ben je beschikbaar tussen de 24 en 37 uur per week
  - Beheers je de nederlandse taal in woord en geschrift
  - Heb je minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke job als interieuradviseur of stylist
  - Word je warm van persoonlijk klantcontact, heb je ervaring met Pcon of Sketchup en recente ervaring als interieurstylist Jeuken jouw handen al om een creatief ontwerp te tekenen voor het droominterieur van de klant? Solliciteer direct! 

 • Omschrijving Freelancer

 • Gebruikersnaam

  U dient in te loggen om gebruik te maken van Opdrachten.nl

 • Opdrachtrubriek

  Overig

 • Locatie Opdracht

  Hulst

 • Provincie

  Zeeland

 • Bijlagen

 • Gewenste Reacties

  Bedrag per uur

 • Verspreiden via social media