Grafisch vormgever gespecialiseerd in Merk Identiteiten Mode

Grafisch vormgever gespecialiseerd in Merk Identiteiten Mode


Intern

25/02/2021


 • Omschrijving

  Beste freelancers,

  Stijlvol, uniek, eigenwijs en uitgesproken, cultuur, duurzaam, doordacht en beleving is onze nieuwe kleding collectie vertaald in kernwoorden. Wij hebben een aantal lifestyle en fashion gerelateerde merken die wij internationaal positioneren. Met deze merken zijn wij extreem actief op het gebied van marketing, branding, content en de internationale positionering naar retail en eindconsument. Voor een etnisch merk (waarover wij begonnen in deze oproep) met hele vette prints en dessins gericht op de streetwear fashion groep, zoeken wij een grafisch ontwerper voor de re-branding van het merk. De huidige identiteit zal volledig vervangen dienen te worden, dit doen wij omdat de merkidentiteit nu onvoldoende potentie heeft. Het moet landloos aansluiten bij de doelgroep, een internationaal karakter krijgen en een vertaling zijn van de kleding style (style blijft gelijk waarbij de prints elke seizoen veranderen).

  Het doel is om binnen twee jaar Europese bekendheid te hebben als een high-end merk binnen de streetwear. Binnen vijf jaar wereldwijd. We zoeken echt iemand met ervaring, die relevante portfolio cases kan aandragen en dit project van concept t/m doorvertaling naar dragers kan uitrollen. Iemand die bekent is met verschillende stijlelementen om het merk meer karakter te geven, iemand met een vooruitstrevende plek, die up to date is in de fashion industrie en dan specifiek binnen streetwear.

  We zoeken iemand die eigenwijs genoeg is om een unieke identiteit te creëren maar anderzijds goed kan luisteren en inleven in een strategie en doelgroep behoefte. Iemand die uitgesproken elementen kan samenbrengen met de commercie van de doelgroep en producten van het merk. Mocht je hier een duidelijk beeld bij hebben en zin hebben in een nieuw avontuur? Heb je visie en ambitie? Wij zijn op zoek naar een duurzame samenwerking waarbij wij gezamenlijk bouwen aan een geweldig merk.

  Heb je zin en ruimte in je agenda en sluit je aan bij onze behoefte of wellicht niet maar heb je wel echt een visie? Dan staan wij open voor een gesprek.

 • Omschrijving Freelancer

 • Gebruikersnaam

  U dient in te loggen om gebruik te maken van Opdrachten.nl

 • Opdrachtrubriek

  Grafisch en Multimedia

 • Locatie Opdracht

  Deze opdracht is niet locatiegebonden

 • Provincie

  Deze opdracht is niet locatiegebonden

 • Bijlagen

 • Gewenste Reacties

  Anders

 • Verspreiden via social media