Sales professional voor het maken van afspraken voor een marketingbureau

Sales professional voor het maken van afspraken voor een marketingbureau


Intern

25/05/2023


 • Omschrijving

  Wij zijn op zoek naar een gedreven sales professional die ons kan ondersteunen bij het genereren van nieuwe zakelijke kansen en het maken van afspraken voor ons marketingbureau. Als sales professional speel je een cruciale rol in het identificeren en benaderen van potentiële klanten, het overtuigen van hen van de waarde van onze diensten en het plannen van afspraken met geïnteresseerde prospects.

  Taken:

  Prospectonderzoek: Je zult verantwoordelijk zijn voor het identificeren van potentiële klanten die passen bij onze diensten en doelmarkt. Dit omvat het uitvoeren van onderzoek naar bedrijven en industrieën, het analyseren van hun behoeften en uitdagingen, en het identificeren van relevante contactpersonen binnen die organisaties.

  Leadgeneratie: Je zult verschillende kanalen gebruiken om leads te genereren, zoals cold calling, e-mailmarketing, sociale media en netwerkevenementen. Je zult effectieve communicatiestrategieën ontwikkelen om potentiële klanten te benaderen en hun interesse te wekken in onze diensten.

  Pitching en overtuigen: Je zult onze diensten presenteren aan potentiële klanten en hen overtuigen van de voordelen die ze kunnen behalen door met ons samen te werken. Je hebt een goed begrip van onze diensten en kunt op een duidelijke en overtuigende manier communiceren hoe we waarde kunnen toevoegen aan hun bedrijf.

  Afsprakenplanning: Je zult verantwoordelijk zijn voor het maken van afspraken met geïnteresseerde prospects. Dit omvat het beheren van je agenda, het inplannen van afspraken via telefoon of e-mail, en het opvolgen van leads om de kans op conversie te vergroten.

  Klantrelatiebeheer: Je zult zorgen voor een professionele en positieve relatie met potentiële klanten. Het is belangrijk dat je goed kunt luisteren naar hun behoeften, vragen kunt beantwoorden en eventuele zorgen kunt adresseren. Je zult ook feedback verzamelen en deze delen met het team om onze diensten voortdurend te verbeteren.

  Rapportage: Je zult regelmatig rapporteren over je activiteiten, leads en afspraken aan het managementteam. Het bijhouden van nauwkeurige gegevens en het delen van belangrijke inzichten zal bijdragen aan een effectieve strategie voor het genereren van nieuwe zakelijke kansen.

  We zoeken naar een sales professional met bewezen ervaring in het genereren van leads en het maken van afspraken, bij voorkeur in de marketing- of reclamebranche. Je bent resultaatgericht, hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent in staat om zelfstandig te werken.

 • Omschrijving Freelancer

 • Gebruikersnaam

  U dient in te loggen om gebruik te maken van Opdrachten.nl

 • Opdrachtrubriek

  Marketing, Communicatie en Sales

 • Locatie Opdracht

  Deze opdracht is niet locatiegebonden

 • Provincie

  Deze opdracht is niet locatiegebonden

 • Bijlagen

 • Gewenste Reacties

  Anders

 • Verspreiden via social media